Bombă în showbiz: este însărcinată! Delia a făcut anunțul neașteptat! Prima imagine cu burtica

Bombă în showbiz: este însărcinată! Delia a făcut anunțul neașteptat! Prima imagine cu burtica

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei va deveni mămică! Chiar artista a făcut anunţul: „Bebe”

Andreea Popescu a devenit cunoscută după colaborarea cu Delia Matache. În urmă cu patru ani, Andreea l-a cunoscut pe Rareş Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, retras între timp din activitate, iar de atunci se iubesc la nebunie.

Cei doi şi-au unit destinele în vara acestui an, Andreea şi Rareş au spus un mare „DA”. În ziua nunţii, tânăra a strălucit, purtând o rochie albă, lungă, care i-a pus în evidenţă formele seducătoare.

În urmă cu puţin timp, Delia a făcut anunţul pe pagina sa de Instagram, postând o fotografie cu fosta ei dansatoare, cu burtica de gravidă la vedere. Foarte entuziasmată şi emoţionată, artista a scris la imagine: „Bebe”, semn că se bucură foarte tare pentru Andreea.

Andreea făcea ravagii cu trupul ei de invidiat pe care îl punea în evidenţă cu ţinutele extrem de sexy, transparente şi mulate pe care le purta. Desigur, întotdeauna şi mare parte din tatuaje erau la vedere, căci adora să-şi facă desene pe trup.

Odata ce s-a retras din showbiz, bruneta s-a transformat radical: s-a făcut femeie de casă, a renunţat la ţinutele sexy, nu mai iese la cluburi, ci preferă bisericile, mănăstirile sau diverse pelerinaje. Andreea s-a apropiat mai mult de Dumnezeu, a devenit extrem de credincioasă şi ţine post.

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI: În 1984, Violeta se intorcea de la mare cu familia, cand a avut loc accidentul. A murit ca o eroina, protejand cu trupul ei cele doua fetite de 9 si 5 ani… Una dintre ele este azi o mare vedeta in Romania. „Mama a murit in bratele mele…” Despre cine este vorba

Violeta a murit în 1984, într-un accident rutier, lăsând două fetițe orfane de mamă. Andreea avea 9 ani, iar sora ei, Cristina, avea 5 ani.

Familia se întorcea de la mare, unde își petrecuse vacanța, atunci când a avut loc accidentul. Mama Andreei, care se afla pe scaunul din dreapta, nu a avut nicio șansă.

Andreea Marin a împărtășit cu prietenii de pe Facebook o imagine cu mama ei și câteva gânduri pline de dragoste și nostalgie. Violeta Marin era o femeie foarte frumoasă!

„Cotrobaind prin cutii cu lucruri vechi si bine randuite, am dat peste o geanta mica si eleganta a mamei… mi-am amintit-o cocheta, blândă, cu ochi pătrunzători și atingere liniștitoare… ce bine îmi face sa o simt din nou aproape, fie și așa, printr-un lucru simplu ce îmi trezește atâtea amintiri… somn lin, gând senin!”, a scris Andreea Marin pe Facebook, cu ceva timp în urmă.

Vedeta TV declara că mama ei i-a murit în brațe, după ce s-a aruncat peste cele două fetițe pentru a le proteja cu trupul ei. ”Impactul a prins-o in aer! Mama a murit in bratele mele!”, spunea Andreea cu durere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*