Bombă în cazul morții Denisei Răducu. Dezvăluire șocantă: „N-a murit din cauza hepatitei. Acesta este adevărul ASCUNS de medici!!!”

O adevărată bombă de presă explodat în aceste zile în mediul online din România. la luni bune de la trecerea în neființă a Denisei Răducu, un arpoiat al familiei, carenu adorit să-și dezvăluie identitatea a făcut câteva declarații halucinante care se referă la adevăratul motiv pentru care artista s-ar fi stins.

Deși întreaga țară a vorbit despre cancerul la ficat care ar fi răpus-o, persoana amintită vorbește despre o altă problemă de sănătate pe care Denisa ar fi avut-o și cu care s-ar fi luptat mai bine de un an: „Denisa ar fi avut cancer ovarian pe care și-ldescoperise cu multă vreme înainte. Metastazele au ajuns și la ficat, de aici și diagnosticul medicilor, care au afirmat că Denisa a murit din cauza unei hepatite”, a spus sursa pentru evz.ro.

Moment șocant la înmormântarea Cristinei Stamate. Cei care au venit la cimitir și-au pus mâinile în cap!

Sicriul a fost pus cu mare dificultate în groapă. Cei care s-au ocupat de acest lucru au aşezat cu greu sicriul, aproape să fie răsturnat. Oamenii s-au strâns în jurul lui şi au privit cu durere în suflet, scrie spynews.ro.

Cu toţii s-au rugat pentru Cristina Stamate, pentru cea care i-a încântat de-a lungul timpului cu diferitele ei roluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*