Bomba a explodat! Maria Constantin riscă să ajungă după gratii! E acuzată de furt și distrugere. Uite ce a făcut vedeta după ce s-a despărțit de Marcel Toader: ,,Când a plecat a…”

Mariei Constantin i se aduc acuzații grave după despărțirea de fostul afacerist Marcel Toader. Femeia care a găzduit-o într-o garsonieră după ce s-a despărțit de soț, o acuză de furt și distrugere.

Proprietara garsonierei unde Maria Constantin a locuit după despărțirea de Marcel Toader susține că artista a luat din casă mai multe bunuri de-ale ei, drept urmare a și depus plângere penală împotriva fostei soții a lui Marcel Toader.

Iată ce a declarat proprietara, potrivit wowbiz.ro:

,,Am cunoscut-o prin intermediul lui Marcel Toader, ulterior am devenit mai apropiate. Când a plecat totul era oribil. A lăsat dezastru când a plecat. I-a trebuit trei zile doamnei de la curăţenie să facă curat. Am constatat dispariţia unei poşete. A fost cu poşeta mea la un eveniment. Până nu am găsit imagini cu poşeta nu mi-a returnat-o. De geacă nici nu ştiam până nu am văzut poză cu ea la munte, un pulover şi telefonul. Când am închiriat garsoniera a fost pe bază de încredere şi prietenie. Vreau să fie pedepsită”.

Tot ea a mai declarat: ,,Toată casă era plină de lumânări. Ultima şansă a ei a fost până sâmbătă la 8, dar de acum înainte vom continua în instanţă. Ea nu a plătit chirie, a achitat întreţinerea şi ce a mai stricat pe acolo”.

Mara Bănică a mărturisit pe acest subiect: ,,Furtul în sine mi se pare o chestie extraordinat de urâtă. Eu dacă aş fi luat, dar n-aş fi luat… i-aş fi spus doamnei, aş fi recunoscut”.

Legile țării noastre pedepsește furtul cu închisoarea de la 6 luni până la 3 ani, sau cu o simplă amendă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*