bia

Bianca Drăgușanu şi-a MACHIAT fetiţa de numai 2 luni! Motivul întrece orice imaginație

Bianca Drăguşanu este o mămică mondernă şi tare nerăbdătoare ca fiica ei să crească mare şi s-o poată transforma în mini-Bianca. Chiar dacă Sofia are numai două luni, roşcata a mărturisit că deja i-a aplicat primul ei machiaj, în ciuda protestelor bunicii.

Bianca Drăguşanu este în al nouălea cer de când a devenit mămică şi se pare că viaţa alături de micuţa Sofia nu e deloc plictisitoare. Roşcata nu mai are răbdare ca timpul să treacă şi micuţa să se facă o domnişoară şi, deşi are numai două luni, deja a aplicat primul ei machiaj.

“Am facut-o samurai, i-am machiat nasucul si i-am facut sprancenele. M-a certat mama, dar eu vreau sa ma joc cu ea”,a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Tânăra mămică e atât de mândră de îngeraşul ei încât fiecare zi petrecut alături de el îi pare o sărbătoare, aşa că împlinirea celor două luni de viaţă au venit cu o urmare emoţionantă.

”La mulţi ani, fetiţa mea frumoasă, îngeraşul meu mic! Două luni. Îngeraşul meu. Inima mea. Universul meu”, a scris Bianca Drăguşanu pe o reţea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*