Bianca Drăguşanu abia şi-a botezat fetiţa, iar acum a luat o decizie NEAŞTEPTATĂ. Anunţul a luat prin surprindere pe toată lumea

Bianca Drăguşanu îşi vinde rochiile de la botez.
Vezi cât cere pe ţinutele purtate la biserică şi restaurant.
Bianca Drăguşanu vrea să facă bani de pe urma rochiilor purtate la botezul fiicei ei.
Ea a anunţat că femeile care vor să îmbrace ţinute ca ale ei le pot comanda de la firma sa.
Cea mai scumpă rochie ajunge la o mie de euro.

Pentru că a primit complimente de la fani pentru rochiile purtate la botezul fiicei sale, Bianca s-a hotărât să vândă ţinute identice doritoarelor. Pentru o rochie ca cea pe care a purtat-o la biserică blonda cere 2.000 de lei, iar pentru una precum cea de la petrecere, 4.500 de lei.

„Se face un contract cu avansul 50%, se iau măsurile, apoi se achită restul la ridicarea rochiei. Eu am făcut şi rochia mamei, şi a naşei şi a surorii mele”, a declarat Bianca pentru cancan.

De când a renunţat să mai fie asistentă TV, Bianca a intrat în afaceri şi şi-a decshis o croitorie.
A prins microbul de la fostul iubit Cătălin Botezatu, de la care a “furat” puţină meserie, după cum ea însăşi a recunoscut. În urmă cu două săptămâni, Bianca şi-a lansat o nouă colecţie într-un club de fiţe din Capitală şi, deşi a fost criticată de unii stilişti, nu s-a descurajat.

Ba, mai mult, e pusă pe fapte mari şi intenţionează să-şi lărgească afacerea. Ea a a dat anunţ pe Facebook că este în căutare de mai multe croitorese pentru atelierul ei. “Am deja angajate trei croitorese şi mai caut încă cinci sau şase. Salariul pe care îl ofer este de 2000-2500 lei , asta dacă face şi tipar”, a declarat Bianca.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*