Bianca Dragusanu a aratat diploma de BAC! Cu ce nota a luat examenul: „Secretul nu mai e secret”

Diva a fost acuzată în repetate rânduri că nu a promovat examenul de Bacalaureat, așa că ea s-a decis să publice pe pagina ei personală de Facebook diploma de BAC, pe care a obiținut-o în 2002, la Liceul de Informatică din Petroșani.
„Am aflat si eu ca am un mare secret pe care il tin in super secret. Uite ca de fapt secretul nu mai e secret”, a scris Bianca Dragusanu pe pagina personala de facebook.

Roșcata a luat media generală 8.95, cea mai mică notă a luat-o la matematică: 7.20. La restul probelor, Bianca Drăgușanu a obținut numai note mari.

Vedetele de la noi au ținut să-și facă publice notele pe care le-au luat la examenul maturității. Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit că materiile pe care le-a învățat nu l-au ajutat în carieră, iar Bianca Drăgușanu a vrut să le închidă gura tuturor celor care nu o credeau că a luat Bacalaureatol. Simona Gherghe a încercat să îi îngurajeze pe liceeni spunândule că nu acest examen este o problemă, ci admiterea la facultate.

Mihai Trăistariu regretă că a învățat pentru BAC
Artistul a dat examenul de BACALAUREAT la Liceul Teoretic „Petru Rareş” din Piatra Neamţ și a obținut media 9.88. Cea mai mică notă pe care a luat-o Mihai Trăistariu la BAC a fost 9.62, la Limba și Literatura română. Cântărețul nu prea e mulțumit de faptul că a memorat toate materiile pe care le consideră inutile acum.

Simona Gherghe a luat Bacalaureatul cu o notă “nesatisfăcătoare”
Prezentatoarea este nemulțumită de media generală obținută la BAC, pe care o consideră „nesatisfăcătoare pentru o elevă de peste 9”. Simona era îndrăgostită la acea vreme și nu prea îi mai păsa de școală. Gherghe a mărturist pe blogul ei că a obținut media 8,46.

„Eu însă eram în lumea mea de fată de 18 ani, îndrăgostită şi pe care n-o prea mai interesa nimic altceva în afara ieşirilor cu prietenul. Dar şocul avea să vină la începutul toamnei. Am picat la examenul de admitere la facultate. Şi-abia atunci s-a trezit şi fata îndrăgostită “, a spus Simona.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*