Bătrânul a cumpărat un turn de apă abandonat. Acum toți visează la o astfel de casă

Mulți visează la o casă ani de zile, construită și echipată după propriile gusturi. Pentru majoritatea din noi este de ajuns un apartament confortabil sau o casă privată.

Însă creativitatea îi poartă pe unii în lumi îndepărtate. Familiile tinere fiind predispuse spre a experimenta, preferă să se stabilească într-o mașină și să colinde toată lumea, fără a trece pragul propriei locuințe.

Unii se instalează în avioane dezafectate, iar personajul articolului dat a transformat un turn de apă abandonat într-o locuință. Această cuvă goală cu pereții groși din beton este situată în apropierea orașului Chelmsford, centrul regiunii Essex. A fost construită încă în anii ’30 din secolul trecut.

În ultimele decenii turnul de apă nu era utilizat în scopul predestinat și se dărâma încetul cu încetul. Dar în 2013 construcția a fost cumpărată de inginerul Mick Thomas, în vârstă de 65 de ani.

Bărbatul a cumpărat turnul cu 197 mii lire sterline și a mai investit încă 250 mii pentru reparații, care au durat doi ani de zile.

Pentru reconstrucția planului casei, Mick a angajat o echipă de constructori specialiști. Pe lângă toate, bărbatul a mai fost ajutat și de fiica sa, care este arhitect de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*