BĂRBATUL care a CREAT jocul BALENA ALBASTRĂ a fost PRINS și DEZVĂLUIRILE lui AU ȘOCAT o LUME ÎNTREAGĂ! Uite de ce A VRUT ca TOȚI COPIII să MOARĂ: ,,Mureau fericiți, le spuneam că…”

Philipp Budeikin are vârsta de 21 de ani, este din Rusia și este inventatorul jocului ,,Balena Albastră”.
El și-a mărturisit faptele din închisoare, în prezent se află în arest fiind acuzat că a instigat la sinucidere peste 16 adolescente.
Tânărul spune că a creat acest joc pentru că el crede că victimele erau ,,reziduuri umane”, și a declarat poliției că el începuse un proces de ,,curățare a societății”.

Pe scurt, jocul implica mai ales adolescenți ușor de manipulat și îi convingea să îndeplinească sarcini pe durata a 50 de zile. Sarcinile lor puteau fi urmărirea de filme horror sau rănirea voluntară, dar în ultima zi jucătorul este obligat să se sinucidă.

Două fete de 15, respectiv 16 ani au sărit de pe o clădire în februarie, o fată de 12 ani s-a aruncat de la etajul al paisprezecelea al unei clădiri din rusia în ziua de Crăciun. Fata de 12 ani se pare că s-a sinucis la exact 50 de zile de la logarea pe un grup online de chat numit ,,Trezește-mă la 4:20”.

Deși creatorul jocului a fost arestat, jocul se răspândește în continuare, chiar și în România a făcut multe victime care l-ar fi jucat.

Întrebat dacă chiar a împins adolescenți către sinucidere, Philipp Budeikin a declarat: ,,Da, chiar am făcut asta. Nu vă faceți griji, veți înțelege totul. Toată lumea va înțelege. Ei mureau fericiți. Eu le dădeam ceea ce nu au avut în viața reală: căldură, înțelegere, o legătură reală cu altcineva.

Există oameni, dar există și gunoaie umane, cei care nu au nicio valoare pentru societate. Cei care fac sau vor face rău societății. Eu curățam societatea de astfel de oameni. Am început în 2013 cu o comunitate online, m-am gândit la ideea asta timp de 5 ani. Era necesar să fac diferența cumva între oamenii normali și gunoaiele biologice.”.

El mai spune că atunci când îi îndemna pe copii să se sinucidă le spunea să nu le fie frică: ,,Le spuneam că îi voi aduna pe toți într-o echipă în ceruri”.

În concluzie, acest om se folosea de lipsurile la nivel emoțional ale copiilor pentru a-i manipula. Cel mai bun mod de a lupta împotriva acestui joc este acela de a crește copii sănătoși și puternici din punct de vedere emoțional! Cei care au parte în viața reală de ,,căldură, înțelegere, o legătură reală”.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*