Bănuiam că bărbatul meu mă înșală, dar nu reușeam să-l prind. Până într-o zi, când mi-a zis că se duce cu șeful la pescuit și să-i fac bagajul. Mi-a cerut să-i pun undițele, momeala și niște pijamale din mătase. I le-am pus pe toate, dar…

Sotii infideli inventeaza tot felul de scuze pentru a parasi caminul conjugal pentru a se intalni cu amanta/amantul. O femeie si-a folosit inteligenta pentru a-si confirma banuielile legate de infidelitatea sotului.
“Un sot isi suna nevasta si ii spune:

– Scumpa mea, seful m-a invitat sa merg cu el la pescuit in acest weekend la casa lui de vacanta. E o ocazie buna sa il conving sa ma promoveze, asa ca te rog sa-mi faci bagajul. Pune-mi haine de ploaie, unditele din boxa de la subsol si cutia cu momeli. O sa plecam direct de la munca, asa ca o sa trec repede pe acasa sa iau bagajul. Ah, si nu uita sa-mi pui pijamaua aia albastra de matase.
Multumesc.
Te pup.
Te iubesc.

Sotia intra repede la banuieli, dar face exact cum i-a spus sotul. Trece weekendul si sotul obosit se intoarce luni acasa.
Sotia ii face o primire calduroasa si il intreaba daca a prins peste si de care. Sotul ii spune ca a prins o groaza de peste, si mari si mici, dar le-a dat drumul inapoi in apa.

– Auzi, draga, dar de ce nu mi-ai impachetat si pijamaua aia albastra pe care te-am rugat?
– Nu am uitat, draga. Ti le-am pus in cutia cu momeli.”

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*