Bănuia că soțul o înșală! Bărbatul devenise distant şi…I-a scris că pleacă și s-a ascuns sub pat! Ce a auzit a DISTRUS-O!

Deși pare un scenariu de telenovelă, întâmplarea relatată de un tabloid englez e una cât se poate de reală. Protagonista este o tânără de 29 de ani care avea să trăiască dezamăgirea vieții sale. Din păcate, cel care i-a cauzat-o e chiar bărbatul care îi jurase credință în fața lui Dumnezeu: soțul ei.

Însă până într-un punct! Ignorată și mereu certată de partener, Kelly ajunsese să aibă o căsnicie de coșmar. Bărbatul de lângă ea nu ai avea nimic în comun cu cel de care se îndrăgostise. Nu era sigură, dar bănuia de mai mult timp că soţul o înşală. Temerile ei au fost adeverite după ce s-a decis să-i însceneze soțului ceva…inedit. Tânăra i-a scris o scrisoare, în care i-a spus că-l părăseşte. A lăsat hârtia pe masă şi s-a ascuns sub pat, pentru a surprinde reacţia acestuia.

Ajuns acasă, tânărul a citit „răvașul”, apoi a dat un telefon. „Iubito, e gata, a plecat. Nici n-a fost nevoie să-i spun eu. Vin la tine, să sărbătorim momentul”, l-a auzit femeia, de sub pat, pe soţul ei.

Kelly a început să plângă și, odată ieșită de sub pat, s-a apucat să-și adune lucrurile. Dar, surpriză! A găsit şi ea o scrisoare pe birou. „Chiar crezi că ţi-aş face una ca asta? Cum poţi crede că te înşel? Data viitoare când te ascunzi sub pat, să-ţi tragi picioarele până la capăt”, scrisese bărbatul.

Cei doi s-au împăcat și au decis să mai dea o șansă relației lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*