Bancul Zilei: Doua prietene stau de vorba

Rasul înseamnă mai mult decât umor! Nu ne opreste nimeni sa radem, mai ales ca suntem renumiti in a face haz de necaz. In cele mai grele clipe, romanul tot a gasit un moment in care sa-si dea capul pe spate si sa rada in hohote. Apoi, nu exista nicio lege prin care rasul, in Romania, sa fie interzis. O porție bună de râs, un chicotit sunt binevenite oricând, așa că vă propun un banc amuzant despre casnicie si despre micile surprize din viața de zi cu zi:

Doua prietene stau de vorba.
– Cat de des te certi cu sotul tau? Eu ma cert aproape zilnic! Nu-i convine nimic!
– Ne intelegem foarte bine! Ne-am certat o singura data in 20 de ani!
– ???!!!

– S-a intamplat chiar in luna de miere. Dupa o frumoasa nunta, am plecat in luna de miere la munte. Intr-o zi am decis sa luam doi cai din incinta pensiunii si sa urcam spre varf. La un moment dat, in timp ce caii treceau un mic izvor aparut in cale, calul meu aluneca si ma tranteste. Sotul meu spune „Asta-i una!”.

Mai mergem noi putin, iar calul meu se impiedica de un copac cazut; mai, mai sa cad. Sotul meu se uita in ochii calului si spune „Asta-i a doua!”. Dupa ceva timp, calul se impiedica din nou la o panta. Sotul ma ajuta sa cobor de pe cal, se uita urat la el si spune „Asta-i a treia!”, scoate pistolul si-l impusca! Normal ca m-am suparat, vazand cum omoara calul acela frumos si i-am zis „E groaznic! Cum ai putut face asta?”, la care el imi raspunde „Asta-i una!”.

Dacă ți-a plăcut BANCUL, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*