Bancul Zilei: Ca la 50 de ani !!!

Rasul înseamnă mai mult decât umor! Nu ne opreste nimeni sa radem, mai ales ca suntem renumiti in a face haz de necaz. In cele mai grele clipe, romanul tot a gasit un moment in care sa-si dea capul pe spate si sa rada in hohote. Apoi, nu exista nicio lege prin care rasul, in Romania, sa fie interzis. O porție bună de râs, un chicotit sunt binevenite oricând, așa că vă propun un banc amuzant casnicie si despre micile surprize din viața de zi cu zi:

Sotia implineste 50 de ani.Sotul vine acasa cu un buchet imens de flori si un tablou.Pupaturile si urarile de rigoare. Sotia priveste lung la tablou,care infatisa o natura moarta, pe masa un trandafir,o sticla de sampanie,o paine si o sticla cu lapte.
– Bine,bine…spune sotia,ce semnificatie au toate astea de pe tablou ?!
La care sotul raspunde:

– La 20 de ani erai ca un trandafir,la 30 ca o sticla de sampanie, la 40 ca o paine calda, iar acum la 50 esti ca o vaca cu lapte… Sotia inghite in sec si spune…
– Da,dar exista si reversul, pe care acum ti-l voi spune….

La 20 de ani,trandafir..da, da, dar prima petala nu ai cules-o tu…la 30 sticla de sampanie…spuma nu tu ai baut-o….la 40 ca o paine calda, miezul nu tu l-ai mancat….iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca cu lapte, dar sa stii ca se mai gaseste cite un tauras sa ma intrebe:”Auzi, cind pleaca boul in delegatie ?

Dacă ți-a plăcut BANCUL, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*