BANC VIRAL: Cel mai bun soţ e cel care, ajuns acasă seara, îşi găseşte nevasta în pat cu amantul, se bagă şi el în pat şi zice:…

Un bărbat îşi găseşte nevasta cu amantul, se bagă şi el în pat şi…

 

Cel mai bun soţ e cel care, ajuns acasă seara, îşi găseşte nevasta în pat cu amantul, se bagă şi el în pat şi zice:

 

– Continuaţi!

Si inca un Banc pentru voi

BULĂ SE TOT LĂUDA PE LA BIROU CU PERSOANELE IMPORTANTE PE CARE LE CUNOAŞTE.
“DACĂ ESTE VREO PERSOANĂ CARE MERITĂ CUNOSCUTĂ, EU SUNT CEL CARE O CUNOAŞTE DEJA, VĂ GARANTEZ!”, LE ZICEA BULĂ COLEGILOR.
ENERVAT DE VORBELE LUI BULĂ ŞI DORIND SĂ DEMONSTREZE CĂ ESTE DOAR UN MARE MINCINOS, ŞEFUL SĂU VINE ÎNTR-O ZI LA BULĂ ŞI ÎI ZICE:
– BINE BULĂ, HAI SĂ VEDEM…DE EXEMPLU PE BRAD PITT ÎL CUNOŞTI? 
– DESIGUR, ŞEFU’! BRAD ŞI CU MINE SUNTEM PRIETENI VECHI! POT DEMONSTRA ASTA!
AŞADAR, BULĂ ŞI ŞEFUL SĂU AU ZBURAT LA HOLLYWOOD ŞI AU MERS ACASĂ LA  BRAD PITT.
– BULĂ, PRIETENE! CE MAI FACI? POFTIM ÎNĂUNTRU! TU ŞI PRIETENUL TĂU TREBUIE SĂ RĂMÂNEŢI LA CINĂ! ÎI SPUNE BRAD PITT LUI BULĂ. DEŞI FOARTE IMPRESIONAT, ŞEFUL LUI BULĂ ERA ÎN CONTINUARE SCEPTIC LA AFIRMAŢIILE ACESTUIA.
DUPĂ CE AU PLECAT DE LA BRAD PITT, FIIND CONVINS CĂ BULĂ A AVUT UN NOROC INCREDIBIL PRIN FAPTUL CĂ ÎL CUNOŞTEA PE ACTOR, ŞEFUL ACESTUIA, CU UN ZÂMBET SATISFĂCUT, ÎI SPUNE:
– BULĂ, DACĂ TOT SUNTEM ÎN SUA, CE ZICI, MERGEM PE LA PREŞEDINTELE OBAMA? BĂNUIESC CĂ ÎL CUNOŞTI ŞI PE EL, NU?
– BINEÎNŢELES! VOM MERGE ÎN WASHINGTON, LA CASA ALBĂ!
CEI DOI AU AJUNS LA CASA ALBĂ ŞI AU INTRAT PENTRU UN TUR. TRECÂND PE ACOLO, PREŞEDINTELE OBAMA ÎL ZĂREŞTE PE BULĂ ÎN MULŢIME ŞI ÎI SPUNE:
BULĂ! CE SURPRIZĂ! DE CE NU MI-AI SPUS CĂ VII PE AICI? TOCMAI MĂ ÎNDREPTAM SPRE O ŞEDINŢĂ, ÎNSĂ MAI POT TRAGE DE TIMP SĂ BEM O CAFEA. IA-L PE PRIETENUL TĂU ŞI HAIDEŢI ÎN BIROUL MEU!
DUPĂ ÎNTÂLNIRE, ŞEFUL, VIZIBIL EMOŢIONAT, ÎNCĂ NU ERA CONVINS CĂ BULĂ CUNOAŞTE CHIAR TOŢI OAMENII IMPORTANŢI DIN LUME. BULĂ OBSERVĂ ASTA ŞI ÎI CERE ŞEFULUI SĂ MAI NUMEASCĂ O PERSOANĂ, PENTRU A-L CONVINGE. ŞEFUL SE GÂNDEŞTE ŞI SPUNE: “PAPA!”, FIIND SIGUR CĂ NU ARE CUM SĂ-L CUNOASCĂ, MAI ALES CĂ EL ESTE ORTODOX.
– SIGUR CĂ DA! CHIAR AVEAM DE GÂND SĂ-L VIZITEZ PE BUNUL MEU PRIETEN, PAPA FRANCISC!, SPUNE BULĂ, CU O VOCE SENINĂ.
AJUNŞI ÎN VATICAN, FIIND FOARTE AGLOMERAT, BULĂ ÎI SPUNE ŞEFULUI:
– E FOARTE GREU SĂ MĂ OBSERVE PAPA ÎNTRE ATÂT DE MULŢI OAMENI, AŞA CĂ UITE CE VOM FACE: CUNOSC PAZNICII, AŞA CĂ MĂ VOI DUCE ÎN APARTAMENTUL PAPEI FRANCISC ŞI VOI IEŞI ÎMPREUNĂ CU EL PE BALCON! DUPĂ CARE DISPARE ÎN MULŢIME.
BULĂ A FĂCUT CE A ZIS, IAR DUPĂ O JUMĂTATE DE ORĂ SE ÎNTOARCE LA ŞEFUL SĂU, PE CARE ÎL GĂSEŞTE ÎNCONJURAT DE MEDICI, ACEŞTIA SPUNÂNDU-I CĂ A SUFERIT UN INFARCT, ÎNSĂ VA FI BINE. ÎNTREBÂND CE S-A ÎNTÂMPLAT, ŞEFUL ÎI RĂSPUNDE LUI BULĂ:
– ERA TOTUL ÎN REGULĂ PÂNĂ AI IEŞIT PE BALCON, ÎMPREUNĂ CU PAPA. ATUNCI UN OM CARE ERA LÂNGĂ MINE, M-A ÎNTREBAT: 

“CINE NAIBA E ĂLA ÎN ALB, DE LÂNGĂ BULĂ?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*