BĂIATUL EI URLA din cauza DURERILOR DE CAP și vomita mereu, niciun MEDIC nu știa CE ARE, până într-o zi când a făcut UN DESEN care a ARĂTAT tuturor ADEVĂRUL ÎNGROZITOR. Uite CE PĂȚISE și CINE ERAU cei din DESEN

Timp de luni de zile acest băiat în vârstă de numai 7 ani a suferit de migrene constante, iar medicii insistau că nu e nimic în neregulă cu el.
Emre Erulkeroglu a avut primele simptome de Ziua Mamei, în 2015. Atunci el i-a spus mamei sale, Tiffani, că îl doare foarte rău capul.

Femeia își amintește: ,,În numai câteva minute intrase într-o stare de amețeală, stătea pe canapea și urla de durere de fiecare dată când vomita”.

,,L-am dus la urgențe, dar migrena lui dispăruse din cauză că vomitase, de aceea ni s-a spus să mergem acasă, ei credeau că a fost doar o migrenă”, mai adaugă mama.

Durerile de dimineață au continuat timp de câteva săptămâni, de aceea Tiffani a luat problemna în propriile mâini și a început să caute răspunsuri pe internet. Astfel, ea a dat peste o campanie online care vorbea despre simptomele pe care le au copiii atunci când au tumori pe creier.

Femeia a observat că și fiul ei avea toate simptomele, așa că s-a întors la spital și la doctori pentru a primi răspunsuri.

Emre a fost supus mai multor teste detaliate în urma cărora medicii au asigurat-o pe mamă că fiul ei era sănătos tun! Dar câteva săptămâni mai târziu, Emre a desenat ceva care a pus-o pe mamă pe gânduri: părea a fi un punct negru pe frunte. Copilul i-a spus mamei că era: ,,durerea de cap care nu a trecut niciodată”.

Tiffani s-a întors la spital și a cerut să se facă ceva pentru copilul ei. A fost pusă pe o listă de așteptare de 4 luni pentru o tomografie fiindcă medicul nu considera că este un caz urgent.

Lucrurile se înrăutățeau în timp ce așteptau iar mama copilului a observat că de ceva vreme emre se enerva și devenea furios din cauza unor nimicuri. Timp de săptămâni a sunat la departamentul spitalului care se ocupa de programări, a continuat să facă asta până când aceștia au reușit să îi grăbească programarea datorita unei anulări.

După mai multe vizite la spital li s-a spus că Emre avea o tumoră cistică care era inoperabilă. De atunci Emre a suferit mai multe proceduri complicate, mama mărturisește: ,,Mi-a luat 3 luni, timp în care am implorat medicii după un diagnostic. Dar iată, acum e aici, stabil, și continuându-și viața”. În cele din urmă Emre și-a revenit.

Acum familia se implică în campania care are ca scop popularizarea printre părinți a simptomelor tumorilor la creier în cazul copiilor. Tot respectul nostru pentru această mamă care a luptat împotriva medicilor pentru viața copilului ei!

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si:
Eu m-am chinuit mult sa fac un copil. Dar acum am o fetita blonda cu ochii albastri ca cerul. Intr-o zi i-am povestit cat de mult am asteptat-o, iar explicatia ei m-a lasat cu gura cascata… – Eu stiu de ce m-ai avut asa de tarziu

„Eu știu de ce Dumnezeu ți-a dat un copil așa de târziu”. Fiica ei de 3 ani i-a dat o explicație impresionantă
Discuția dintre o mamă și fiică a devenit virală pe Internet.
Mesajul a fost postat chiar de mamă pe o rețea de socializare, pentru a-i încuraja pe toți părinții care nu pot avea încă un copil:

„În timp ce vopseam un dulap în garaj, fiica mea de trei ani desena cu cretă pe podeaua din beton.
─ Sunt fericită că Dumnezeu te-a ales să fii mămica mea, mi-a spus dintr-o dată.
Am crezut că nu aud bine și am rugat-o să repete.

─ Sunt fericită că ești mama mea de la Dumnezeu, a spus ea hotărâtă.
Cuvintele ei m-au emoționat până la lacrimi. Apoi, ea a început să se roage cu voce tare.
─ Doamne, îți multumesc pentru că mi-ai dat această mămică. Îți mulțumesc pentru faptul că îmi gătește mâncare și pentru faptul că astăzi facem tartă cu dovleac. Sper sa ne iasă bună.

Sheila are abia trei ani și nu înțelegeam cum de gândurile ei pot cuprinde astfel de concepte despre Dumnezeu, iubire și recunoștință.
─ Cine te-a învățat aceste lucruri?, am întrebat-o încercând să scap de nodul din gât.

─ Tu, mi-a răspuns ea zâmbitoare.
Mi-aș fi dorit să o pup și să o îmbrățișez în momentul acela, dar eram murdară de vopsea
─ Mulțumesc, Sheila! Și eu sunt fericită pentru că Dumnezeu mi-a dat o fetiță ca tine, i-am răspuns.
Am considerat că discuția noastră s-a încheiat și m-am întors la vopsirea dulapului, dar Sheila mi-a mai adresat încă o întrebare:

─ Mami, m-ai așteptat mult timp?

I-am spus această poveste de nenumărate ori, însă ea a vrut să o mai audă încă o dată:
─ Da, scumpa mea. L-am rugat pe Dumnezeu să îmi dea un copil, dar minunea tot nu se întampla. Iar mai târziu, când eu și tatăl tău am aflat că tu ești la mine în burtică, am fost extrem de fericiți.

─ Știi de ce Dumnezeu nu ți-a trimis un copil atâta timp?, m-a întrebat ea.
─ Nu, Sheila, nu știu de ce.
─ Eu știu de ce. Fiindcă mă crea pe mine, mi-a răspuns.

Atunci am privit-o în ochii ei de un albastru intimidant, iar în părul ei bălai și cârlionțat străluceau razele soarelui. În acel moment aveam impresia că are sute de ani. „El mă crea” și mi-a fost suficient. Desigur! Cât sens!

Am înțeles că această copilă a dormit mult timp la pieptul Lui, ca și când cerul nu a vrut să o dea lumii.

Scriu aceste cuvinte pentru cei care se roagă să aibă un copil. Scriu, de asemenea, și pentru cei care și-au pierdut speranța că vor mai avea vreodată un copil. Nu disperați și nu vă supărați pe Domnul! El vă ascultă rugăciunile. Posibil că Dumnezeu nu vă oferă un copil fiindcă El creează o adevărată capodoperă.

La un moment dat, veți avea nu copil prin naștere sau prin adopție, iar într-o zi va veni la voi și vă va spune: „Pur și simplu Dumnezeu m-a creat mult timp”. Și asta va fi fericirea voastră”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*