Băiatul de 15 ani a venit acasă cu cheile de la o mașină foarte scumpă, a zis că o vecină i-a vândut-o pentru 50 de lei. Părinții au început să țipe, dar când s-au dus la vecină să o întrebe nu le-a venit să creadă ce le-a zis!

După ce un băiat de numai 15 ani a venit acasă cu un Porsche luxos, părinții lui au început să țipe și să urle: ,,De unde ai luat mașina?!”

Băiatul a răspuns foarte calm: ,,Am cumpărat-o azi”.

,,Cu ce bani? Un Porsche costă sute de mii de dolari”

,,Păi”, răspunde băiatul, ,,pe mine mașina asta m-a costat doar 15 dolari”.

Părinții, auzind asta, au început să o ia razna. ,,Cine ți-ar vinde ție o așa mașină pentru numai 15 dolari?!”

,,A fost femeia care locuiește mai sus pe aceeași stradă cu noi”, a spus băiatul. ,,Nu mai știu cum o cheamă – tocmai s-a mutat. M-a văzut plimbându-mă cu bicicleta și m-a întrebat dacă vreau să cumpăr un Porsche pentru 15 dolari.”

Mama deja nu mai rezista: ,,Oh, Doamne, probabil că abuzează copii. Cine știe ce va mai face în continuare. Terry, trebuie să te duci până acolo și să afli ce se întâmplă!”

Așa că tatăl copilului s-a dus la casa femeii și a găsit-o în grădină, calmă, plantând flori. S-a prezentat drept tatăl copilului căruia i-a dat mașina și a întrebat-o de ce a făcut așa ceva.

Ea a zis: ,,În acestă dimineață am primit un telefon de la soțul meu. Credeam că e într-o călătorie de afaceri, dar am aflat de la un prieten că a fugit în Hawaii cu secretara lui și nu prea are de gând să se mai întoarcă. La telefon soțul meu zicea că a rămas fără bani și că ar trebui să îi vând mașina și să îi trimit banii. Și așa am făcut”.

sursa: stiri.rol.ro

 

CITEȘTE ȘI: „Te-am înșelat pentru că te-ai făcut cât o vacă!” – E de necrezut cum s-a transformat femeia după ce a părăsit-o soțul pentru alta mai slabă. Uite de ce acum se roagă de ea să o primească înapoi

După ce au fost căsătoriți câțiva ani, femeia a făcut un copil și a luat ceva în greutate și din păcate nu și-a mai revenit la greutatea inițială.

Lisseth s-a îngrășat foarte mult doar după ce a născut, abia atunci a început să schimbe mai multe mărimi de haine. Jose, soțul ei, începuse de la o vreme să râdă de kilogramele ei în plus și să își bată joc de ea. De atât de multe ori i-a repetat că e grasă încât i-a distrus soției sale întreaga încredere de sine.

Iată ce mărturisește Lisseth: ,,Încercam să îmi arăt afecțiunea în pat, dar se întorcea pe partea cealaltă și adormea. Plângeam de fiecare dată”.

Fiindcă soțul nu îi mai acorda deloc atenție, ea s-a refugiat în mâncare și s-a îngrășat și mai mult: ,,Mâncarea era singurul lucru care îmi oferea o clipă de fericire. Mâncam cam 4000 de calorii pe zi”.

În momentul în care soțul începuse să se vadă pe ascuns cu o altă femeie, ea a aflat despre asta din întâmplare, după ce i-a citit un mesaj pe telefon. După ce l-a confruntat, bărbatul nici nu a negat: ,,Mi-a spus că era vina mea, pentru că eram grasă. Mi-a zis că am fost mereu urâtă. M-am simțit groaznic, dar asta m-a determinat să nu îl mai las să mă rănească”.

După câțiva ani de depresie, femeia a decis să își schimbe radical viața. A divorțat, a ținut regim și a început să facă sport, în ciuda tuturor doctorilor care îi spuneau că va slăbi doar cu o operație de micșorare a stomacului.

Într-o zi, când fostul soț venise să își vadă fetița i-a spus că arată sexy, iată răspunsul femeii: ,,I-am închis ușa în nas, n-o să-l mai primesc vreodată în viața mea”.

Iată cum arată femeia acum:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*