Avertismentul medicilor: Te-ai născut înainte de ’90? Fă-ţi de urgenţă aceste analize medicale!

Dacă te-ai născut înainte de 1990, trebuie să mergi de urgenţă la medic pentru a-ţi face aceste analize medicale…

Hepatită B, Hepatită C şi HIV sunt trei maladii care sperie mapamondul.
Medici atrag atenţia celor născuţi înainte de 1990 că trebuie să se testeze, pentru a vedea dacă nu cumva sunt victime ale sistemului de până în 1989.
Pentru că atunci, acele de la seringă erau ţinute în alcool sanitar şi aşa se credea că nu transmit nimic!

Primii care ar trebui să meargă la medic pentru a see testa pentru Hepatită B, Hepatită C şi HIV sunt cei care au suferit transfuzii înainte de 1990. Dar şi restul românilor născuţi în epoca comunistă.

Monitorizează sănătatea
Adaugă pe lista lucrurilor de făcut în 2017 investigaţii utile ţie şi celor apropiaţi. Află din paginile următoare ce teste sunt recomandate în funcţie de vârstă, de sex şi de istoricul familial.
După cum le spune şi numele, analizele medicale ne analizează organismul. Cu ajutorul lor, ne monitorizăm starea de sănătate şi depistăm cauzele anumitor simptome. Suntem observaţi medical încă de dinainte de a ne naşte.

Din primele zile de viaţă, suntem măsuraţi, palpaţi, auscultaţi şi înţepaţi. Medicii ne testează pentru a elimina riscul unor boli periculoase. Monitorizează sănătatea Efectuarea anuală a unui set de analize specifice vârstei, sexului şi factorilor de risc are rol de prevenţie. Ele pot identifica din timp anumite afecţiuni, care sunt astfel prevenite sau tratate mai eficient. De asemenea, pot semnala eventuale predispoziţii şi pot evidenţia cât de bine ne îngrijim sănătatea, precum şi modul în care organismul răspunde la tratamente.

Analizele preventive variază în funcţie de vârstă, unele teste fiind recomandate după 40 de ani. De asemenea, intervalul la care se repetă analizele diferă, în funcţie de starea de sănătate a fiecăruia. Persoanele cu risc mediu de îmbolnăvire se investighează anual. După vârsta a doua, anumite teste se repetă de două ori pe an.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*