Au violat-o in grup, apoi i-au turnat acid in zona intima. Mama a trei copii zace pe un pat de spital, dupa ce a fost victima unui atac monstruos

O femeie vaduva, mama a trei copii, se afla in stare grava la spital dupa ce a fost victima unui atac grotesc. Doi barbati au violat-o, apoi i-au turnat acid sulfuric in zona intima.
In ziua in care a avut loc agresiunea, elevii aveau zi libera cu ocazia festivalului Hindu, iar femeia venise sa faca curat. Unul dintre violatori, angajat al scolii si el, a urmarit-o impreuna cu un prieten. S-au asigurat ca nu ii vede nimeni si au intrat in cladire, peste femeie. Acolo, au violat-o amandoi, i-au turnat acid sulfuric in zona intima, apoi s-au facut nevazuti.

Femeia a ajuns in stare grava la spital, iar agresorii au fost rapid identificati. Unul dintre acestia le-a declarat politistilor: „Am avut o aventura amoroasa cu ea. Dar acum urmeaza sa ma casatoresc, totul este aranjat. Am incercat sa ma distantez de ea, dar nu reuseam sa mai scap de ea! M-am enervat si i-am facut asta!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, previziuni catastrofale pentru România. „Ne aşteaptă un val de cutremure şi război…”

Maria Ghiorghiu susţine că în perioada următoare va veni un val de cutremure şi catastrofe asupra ţării noastre, scrie antena3.ro. Se pare că acestea provin din zona estică a ţării.

„Numai o minune mai poate salva România. Am un mesaj din doi octombrie. Am auzit un glas care a spus toarnadă la Est şi vedeam iar acelaşi lucru cum a fost la Timişoara, un fel de tornadă de catifea. (…) Se referă la un rău, ne putem aştepta la un cutremur mare, chiar şi război”, a spus Maria Ghiorghiu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*