dfghjmnfadef

Au rămaş şocaţi când câinele credincios al familiei a înfipt colţii în fetiţa lor şi a dat-o de perete. Când şi-au dat seama ce s-a întâmplat de fapt, le-au dat lacrimile

Un caine din rasa doberman a devenit erou dupa ce a salvat intr-un mod neasteptat viata mezinului familiei, o fetita de doar un an si jumatate.

Cainele si-a infipt dintii in fetita si a aruncat-o violent intr-o parte. Nu a fost efectul unui instinct criminal latent, ci animalul a observat un şarpe veninos in apropierea copilului.

Micuta Charlotte Svilicic se afla in gradina familiei cand Khan, cainele familiei, a inceput sa devina agresiv. A impins-o pe fetita, dar aceasta nu se clintea, asa ca doberman-ul a apucat-o cu dintii de scutec si a aruncat-o cat mai departe.

La inceput, mama a fost socata dar, cand a vazut cainele intrand in casa schiopatand, a inteles ce s-a intamplat. Acesta i-a salvat viata fetitei, insa a fost muscat de sarpele veninos si s-a prabusit imediat pe podea.

Din fericire, Khan a primit antidotul in timp util si a supravietuit. Surprinzator este faptul ca el se afla de doar 4 zile alaturi de familia lui Charlotte, dupa ce a fost salvat din mainile fostului proprietar, care l-a infometat si batut.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*