Au rămas mască atunci când au văzut-o cum a ieșit din casă. :O OANA ROMAN, în cea mai SCURTA FUSTĂ. Toți i-au zis că a slăbit mult de tot! Arată într-un fel în care nu a fost văzută niciodată. Foto

Oana Roman, în cea mai scurtă fustă. Au rămas mască atunci când au văzut-o cum a ieșit din casă
Oana Roman, în cea mai scurtă fustă, la un eveniment la care a participat marți seara. Vedeta a atras toate privirile, iar fanii au reacționat imediat, după ce aceasta a publicat imaginea pe contul de Facebook.

Oana Roman, în cea mai scurtă fustă. Dacă unii susțin că vedeta nu a slăbit deloc, alții continuă să îi facă de fiecare dată complimente, precizând că arată foarte bine de când a mai scăpat de kilogramele în plus.

Oana Roman, în cea mai scurtă fustă, în public
„Oana, chiar se vede că ai slăbit”, „Ce bine arăți”, „Ești cam demodată, indiferent ce ai pune pe tine”, „Asta e ținuta care te prinde bine”, sunt doar câteva din zecile de mesaje lăsate de fani în dreptul fotografiilor. Oana Roman, complice la o cerere în căsătorie. Vedeta a ajutat un tânăr să-i facă propunerea cea mare iubitei lui.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman, a fost complice la o cerere în căsătorie.
Întreaga poveste va apărea la TV abia săptămâna viitoare, însă oana Roman a făcut totul public acum.

„Astăzi am fost complice pentru emisiunea Răi da’ Buni, am ajutat un tânăr să-si ceară de soție iubita! A fost un moment tare emoționant și sunt tare bucuroasă că am putut să îi ajut.

La final i-am invitat să mâncăm creveți, raci și fructe de mare! Momentul va fi difuzat săptămâna viitoare!”, a povestit Oana Roman.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*