Au obligat o copila de 14 ani sa se culce cu 15 barbati pe zi. Ce pedeapsa au primit acesti doi romani in Marea Britanie

Pedeapsa primita de doi proxeneti romani in Marea Britanie. „Au obligat o fata de 14 ani sa se culce cu 15 barbati pe zi”

Doi romani care atrageau tinere la munca in Marea Britanie unde le fortau sa se prostitueze au fost condamnti de un tribunal din UK la 14 ani de inchisoare fiecare, relateaza Daily Mail.

Florentina Radu si Petre Niculescu de 32, respectiv 39 de ani, ademeneau tinere, multe minore, in Marea Britanie, la munca. Odata ajunse victimele erau abuzate si obligate sa se prostitueze.
Una dintre victimele lor, o fata de 14 ani din Romania, a fost obligata sa intretina relatii intime cu 15 barbati pe zi, relateaza sursa citata.

Cei doi au inceput sa conduca o retea de trafic de persoane si prostitutie in 2013 in Londra.

Un alt roman George Maracineanu, de 47 de ani, a primit o condamnare de 2 ani si 8 luni de inchisoare pentru ca a convins o femeie sa mearga la munca in UK, apoi a predat-o cuplului de proxeneti.

Gruparea a fost destructurata dupa o operatiune comuna a politiei britanice si celei din Romania.

„Victimele erau batute si amenintate. Li se lasau doar 20 de lire pe zi, desi faceau cate 300 de lire pe noapte” relateaza Daily Mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*