dr

Au avut parte de un șoc la înmormântarea copilului lor Au avut parte de un Soc la înmormântarea copilului lor

Clyde și Martha Harris își îngropau copilul, pe Jerry Harris, când ceva absolut șocant s-a întâmplat. La funeraliile micuțului, când toată lumea îl plângea, oamenii au auzit scâncete de copil.

Familia a sunat îngrozită la 911 , iar autoritățile au descoperit că glasurile de bebeluși se auzeau din mormântul fiului lor. oamenii prezenți la fumneralii au scos coșciugul și au descoperit o femeie care născuse două fetițe gemene, relatează now8news.com.

Potrivit polițiștilor, a fost vorba de un complot cu iz de crimă. Soțul femeii însărcinate, Michael Livingston, director de pompe funebre, a băgat-o de vie  în coșciug, în locul băiețelului, pentru că nu își dorea copii. Anna Livingston luase  fără să știe o doză mare de sedative, care n-au fost suficiente pentru a-i aduce sfârșitul. Ea s-a trezit și a născut exact când coșciugul în care se afla era coborât în pământ.

Atât ea cât și fetițele sunt în stare stabilă la spital.Trupul băiețelului a fost recuperat de la morgă, iar părinții l-au îngropat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*