Au apărut POZELE din Dubai cu RAMONA GABOR. Așa își câștigă existența, de fapt, sora lui Moni. Dacă toți o credeau ”designeriță”, acum adevărul a ieșit la iveală :o

Adevărul despre cariera de ”designeriță” a Ramonei Gabor. Își câștigă existența făcând poze pentru alții
De când a plecat în Dubai, Ramona Gabor a scos fel și fel de povești care să-i pună în evidență latura de femeie independentă, realizată peste hotare. Chiar dacă de cele mai multe ori a fost prinsă cu minciuna, sora Monică a continuat în aceeași manieră. Cea mai recentă gogoașă fiind despre cariera ei de designer internațional. Adevărul este că Ramona Gabor își câștigă existența cu totul altfel.

Venită în România pentru a petrece Paștele alături de surorile ei, Monica și Irina, dar și de rudele de la Bacău, Ramona Gabor s-a lăudat din nou cu cariera ei de designeriță. Ea a afirmat că deține o întreagă fabrică și că lucrează superprofi, nu ca pseudocreatoarele de modă de la noi din țară, numidu-le „fătuci care se cred designerițe”.

Adevărul este că nu se aseamănă deloc cu „fătucile”, căci ea nu are nici cea mai mică implicare în partea de creație. Conform surselor noastre, se pare că Ramona Gabor este doar protejata unui prosper om de afaceri din Emirate, care deține, printre altele, și o fabrică de textile.

Ce-i drept, sora Monică Gabor a realizat cu ajutorul lui câteva rochii, pe care le-a expus doar la anumite evenimente mondene, unde a făcut prezentări de modă, fără însă a le avea expuse în vreun magazin.

Ramona Gabor își câștigă existența ca model
Așa se face că singurul venit stabil este din ședințele foto pe care le realizează pentru designerii din Emirate. Chiar dacă a avut grijă ca mereu să aibă câte un iubit potent financiar, Ramona Gabor a muncit în paralel pentru a se asigura că nu rămâne niciodată fără o sursă de venit. Așa se explică faptul că și acum acceptă orice prezentare de modă și orice ședință foto care i se oferă, deși se prezintă ca ”designeriță internațională”.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si:
O umileste in ultimul hal in fata tuturor! Cum se poarta Mr. Pink cu Moni si de ce a obligat-o sa-si “uite” trecutul! N-are voie..

Lasa impresia ca duce o viata de cinci stele, insa ipoteza conform careia Monica Gabor traieste ca o cenusareasa capata din ce in ce mai mult contur.
Se pare ca Mr. Pink i-a trasat un set clar de reguli, ea fiind nevoita sa se conformeze.

Traiul in Los Angeles cere multe sacrificii, iar Monica Gabor resimte asta pe pielea ei, din plin. S-a spus in repetate randuri ca iubitul ei chinez este extrem de pretentios si ca i-a impus fostei doamne Columbeanu o conduita total diferita fata de felul in care ea era obisnuita, insa lucrurile nu s-au limitat la asta. Desi pozeaza intr-o femeie fericita, care are o relatie perfecta, desfasoara afaceri cu profit de multe zerouri si intalneste cei mai influenti oameni ai lumii, se pare ca totul este doar o frumoasa poveste in care si Monica s-a incapatanat sa creada.

In plus, se speculeaza ca Monica ar fi damă de companie la Malibu
Irinel Columbeanu desfiinţează toate ipotezele potrivit cărora Monica ar duce o viaţă grea peste Ocean. Au apărut informaţii de-a dreptul halucinante potrivit cărora, fosta „scorpie de la Izvorani” este damă de companie, iar iubitul ei, omul de afaceri, Mr. Pink îi aduce clienţi într-o vilă somptuoasă din Malibu. O aşa-zisă pritenă a trimis un e-mail unei redacţii în care o compătimea pe Monica şi făcea un apel către toţi cei care o cunosc să se mobilizeze pentru a o salva.

„M-a dus în aceea casă, mi-a fost făcută cunoştiinţă cu Mr Pink, mi s-a arătat şi casa şi acolo am întâlnit-o şi pe Monica, care era împreună cu mai multe domnişoare. Era întinsă în pat, foarte slăbită, foarte tristă şi plansă, arata foarte rău, mi-a transmis un sentiment de milă, mi se rupea inima când am văzut-o. M-am dus la ea am salutat-o mi-a răspuns, m-a întrebat dacă şi eu sunt la fel ca ea şi eu am întrebat-o: la fel ca tine cum? Şi nu mi-a mai răspuns, mai târziu dmi-am dat seama la ce se referea. Am văzut că toate fetele erau păzite bine, nu puteau face nici o mişcare fără să ceară voie, ieşeau afară însoţite, şi tot timpul erau păzite, nu puteau vorbi la telefon”, susţinea o tânără.

În faţa acestor declaraţii, Irinel Columneanu a rămas mască. Omul de afaceri a clarificat lucrurile. Deşi în cele cinci săptămâni cât s-a aflat în America nu a locuit cu Monica şi cu fiica lor sub acelaşi acoperiş, fostul soţ al Monicăi a povestit că nu se întâmplă nimic necurat acolo.

„Este o inepţie ce s-a scris. În casă, nu am fost, de ce să mint? Copilul, însă, ar fi văzut. Irina a stat atâta timp acolo, iar prin mijloacele moderne vedeam ce este acolo. Nu am vrut să invadez spaţiul privat al nimănui. La acea vreme nici nu ştiam ce urma să apară în presă. Este ceva de o răutate inimaginabilă. S-a ajuns la o isterie în acele zile. Aşa s-a scris şi despre Ramona că a venit la mine acasă. Nici nu ştiam că este în România. Distanţa dintre adevăr şi minciună a devenit insesizabilă. Nu mai există oprelişti în a propaga subiecte inventate. Eu râd acum, dar cred că nimănui nu-i convine să citească despre el aşa ceva.

Eu cunoscându-l pe Pink mi-am dat seama că este un om cu capul pe umeri. Are o reticienţă în a se expune presei pe care i-a impus-o şi MOnicăi şi în pare rău că nu am avut şi eu înţelepciunea asta. Pink este un om de afaceri respectabil. L-am cunoscut şi m-am întâlnit cu oameni care îl cunoşteau. Monica a fost dedicată copilului în toată această periodă. Treaba pe care o face ea în complexul pe care el îl are… Nu am avut tupeul să o întreb, dar mi-am dat seama că are o activitate. Nu e nimic de blamat acolo”, a spus Irinel Columbeanu la „Agentul Vip”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*