ATENTIE, SOFERI! VETI FI AMENDATI DACA NU AVETI ASTA IN MASINA. A INTRAT IN VIGOARE, IAR AMENDA INCEPE CU 1000 LEI!

Țoți șoferii din România ar trebui să citească acest articol.

O nouă prevedere legislativă le impune să aibă la ei o fișă. Soferii din Romania ar putea primi amenda, daca vor fi gasiti ca nu respecta ultima noutate in legislatia din Romania. Este vorba despre o fisa pe care toti conducatorii auto trebuie sa o aiba in masina.

Ultima noutate în legislația României impune tuturor șoferilor să aibă în mașină o fișă în format A4, care se mai numește și “cartea de salvare a autoturismului”. Aceasta schiță ar urma să servească forțelor speciale, în cazul unui accident rutier.

fullscreen-capture-10232016-72756-pm

Această fișă trebuie să fie obligatoriu printată color.

Ce conține fișa obligatorie pentru mașină sau “cartea de salvare a autoturismului”
Fișa obligatorie a mașinii sau “cartea de salvare a autoturismului” ar trebui să fie o schiță care să prezinte concis mecanimul în detaliu al mașinii, localizare airbag-urilor, conductele de combustibil și toate acele lucruri care nu se observă la prima vedere.

Fiecare autoturism are sisteme de siguranță, ramforsări menite să rezite unui imact, airbag-uri care se pot declanșa accidental, sau conducte de combustibil poziționate în locuri mai mult sau mai puțin vizibile, instalație electrică, etc.

sursa: ccplus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*