ATENŢIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL! Un pedofil a fost biciuit pînă la moarte pentru molestarea unui copil de 2 ani

Scene absolut socante filmate de rebeli pro-rusi undeva in sud-estul Ucrainei. Acestia au inregistrat executia unui barbat acuzat de pedofilie. Rebelii l-au legat pe acesta de un stalp si l-au biciuit pana la moarte. Omul torturat a fost identificat ca fiind Aleksey Frumkin, de 42 de ani. Acesta a fost ucis in bataie deoarece ar fi molestat un copil de 2 ani.

Aleksey Frumkin, un ucrainean în vîrstă de 42 de ani, a molestat un copilaş în vîrstă de doar 2 ani! Acesta a fost prins de fuşi, care nu au avut deloc milă pentru acesta!

Aleksey a fost biciuit de unul dintre militanţi pînă la moarte!

Ucraineanul era cunoscut drept un traficant de droguri şi nu era pentru prima dată cînd molesta un copil.

Pedepse crude si neobisnuite din lume

Un act perfect normal intr-o tara poate fi privit piezis intr-o alta, intr-un alt spatiu geografic si cultural cel care indrazneste sa incalce normele riscand chiar inchisoarea ori lovituri de bici si scoaterea in afara societatii.

Daca victima unui viol este, cel mai adesea, compatimita, iar justitia va cauta sa-i faca dreptate, in Arabia Saudita, de exemplu, ea poate fi pedepsita, in anumite circumstante.

Pe de alta parte, o banala guma de mestecat aruncata pe jos iti poate aduce o amenda de 600 de dolari in Thailanda. Cand e vorba de lege, nu-i de gluma, si-ai face bine sa o cunosti, indiferent de tara in care te afli.

In Bhutan, a creste tutun sau a-l importa, ba chiar si a-l fuma in locuri publice este ilegal. In ianuarie 2011, a fost votata o lege care pedepseste cu 3 ani de inchisoare pe cei care fumeaza, conform Life. In aprilie 2011 deja doua persoane isi ispaseau pedeapsa in inchisoare, una dintre ele fiind chiar un preot budist.

In februarie 2011, Bingu Wa Mutharika, presedintele Malawi, a sprijinit o lege care facea ca cei care aveau gaze si nu-si putea stapani „pornirile” in public sa fie pedepsiti. El a motivat aceasta actiune spunand ca cetatenii ar trebui „responsabilizati si disciplinati”.

Jurnalista sudaneza Lubna Ahmed al-Hussein a fost condamnata la 40 de lovituri de bici pentru indrazneala de a fi purtat haine „indecente”, mai exact pantaloni, intr-un restaurant. I s-a dat si o amenda pe care a refuzat sa o plateasca. In cele din urma a fost eliberata, dupa ce o uniune a jurnalistilor a platit amenda in locul ei. Insa cazul ei a devenit celebru, mai ales in Occident.

Recent, o tanara de 16 ani din Sudan a fost condamnata la 50 de lovituri pentru ca a purtat o fusta neobisnuit de scurta, care ii venea doar pana la genunchi.

Fa remarci pe seama regelui Thailandei ori strica un afis sau un poster cu acesta si vei petrece in inchisoare cate 15 ani pentru fiecare dintre aceste acte necugetate, ce sunt considerate insulte aduse monarhiei.

Daca faci pe croitorul in Afganistan, ai mare grija. Ia masurile unei singure femei si vei ajunge la inchisoare. Iar daca esti femeie, sa nu-ti treaca prin cap sa porti oja pe unghii: risti sa-ti pierzi o parte din deget pentru o astfel de infractiune.

In Singapore, sansele sunt mari sa ajungi la inchisoare la tot pasul: mesteca guma sau uita sa tragi apa la toaleta si tocmai ti-ai aranjat viitorul. Sau, daca ai bani in buzunar mai multi decat trebuie, ia cu tine fructul numit durian in mijloacele de transport in comun si vei plati o amenda de 3.500 de dolari.

Pana de curand, in provincia chineza Shangdong, daca se considera ca esti dependent de Internet, riscai sa fii trimis intr-o clinica unde ai fi fost tratat cu electrosocuri. Acest tip de tratament a fost scos in afara legii abia in iulie 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*