nor

Asta nu s-a mai întâmplat până acum! S-au rupt norii in ITALIA! Fenomenul unic in istoria umanitatii:

Un fenoment meteorologic rar a putut fi admirat zilele trecute pe o stradă din Italia, iar imaginile au ajuns rapid pe internet. Când a ieșit cu câinele său la primbare,  Marcello Tommasoni a observat să norii de pe cer s-au rupt efectiv în bucăți mai mici.

”Mă aflam pe stada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni, persoana care a fost martorul fenomenului incredibil, pentru ilfattoquotidaino.it. Specialistul meteorolog Alvaro Porfido a explicat faptul că ar fi vorba despre o “defecare atmosferică”:

”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*