Asta fac multe femei înainte de a merge la plajă. E rapidă, simplă și rezultatele sunt sigure. Rețeta cu care dai jos 1 kilogram pe zi: în fiecare dimineață consumi asta. TOPEȘTE GRĂSIMEA VĂZÂND CU OCHII

Băutura naturală care te ajută să slăbești 4 kilograme în doar 4 zile

Pierderea în greutate este o preocupare pentru multe femei, care încearcă tot felul de diete drastice pentru a ajunge la silueta pe care și-o doresc. Mai mult decât atât, kilogramele în plus pot conduce și la apariția mai multor boli.

Dacă și tu îți dorești să slăbești de multă vreme, dar niciun regim alimentar nu a dat rezultate, poate ar fi indicat să încerci acest amestec natural. Este vorba despre o băutură naturală pe care o poți prepara la tine acasă și care te va ajuta să slăbești 4 kilograme în 4 zile.

Cum să prepari băutura care te ajută să slăbești 4 kilograme în doar 4 zile
Ingrediente:

8 pahare cu apă
o lămâie
un castravete mediu
12 frunze de mentă proaspătă
o lingură de mentă uscată
o lingură de pudra de ghimbir
Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă foarte bine într-un blender. După care băutura pune-o într-o sticlă și depoziteaz-o la frigider. În fiecare zi trebuie să bei 4 – 5 pahare din această băutură. Primul pahar se bea dimineața pe stomacul gol, apoi celelalte se pot consuma oricând pe parcursul zilei, conform sanatatea.ro. Cei care au încercat această rețetă au confirmat faptul că rezultatele se observă în scurt timp.

În doar 4 zile, vei slăbi deja 4 kilograme și vei observa că ai o stare generală mai bună a organismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*