ĂSTA este cel mai nou OBICEI INTIM al tinerilor. Nimeni nu s-a gândit la AŞA CEVA

Tinerii de 20-24 de ani au un obicei sexual care îi pune pe gânduri pe experţi. Sunt total diferiţi faţă de generaţiile mai în vârstă.

Un studiu al Universităţii din San Diego făcut pe 27.000 de tineri arată că aceştia au găsit alte moduri de a-şi petrece timpul. Astfel, tinerii născuţi în anii ’90, care au acum 20-24 de ani, fac mai puţin sex decât generaţiile născute în anii ’60-’70. Potrivit studiului, în jur de 15% dintre tinerii născuţi în anii ’90 nu au avut parteneri sexuali până acum.

Experţii cred că de vină sunt mai mulţi factori, printre care consumul mai mic de alcool şi atenţia sporită la sarcinile nedorite sau la bolile cu transmitere sexuală.

Profesorul Jean Twenge spune însă că un motiv important este apariția Internetului: „Site-urile și aplicațiile pentru relații ar trebui, în teorie, să îi ajute pe tineri să își găsească parteneri sexuali mai ușor. Totuși, tehnologia ar putea avea un efect advers dacă tinerii petrec mai mult timp online și mai puțin timp interacționând unul cu celălalt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*