Așa se vine la serviciu? E incredibil cum s-a ÎMBRĂCAT fata din dreapta! Uite ce i s-a întâmplat când s-a aplecat peste biroul unei colege pentru a se uita în monitor

Așa se vine la serviciu? E incredibil cum s-a ÎMBRĂCAT fata din dreapta! Uite ce i s-a întâmplat când s-a aplecat peste biroul unei colege pentru a se uita în monitor. Munca la birou implică adoptarea unui stil vestimentar adecvat, care să nu fie indecent sau să depășească limite bunului simț.

Se pare însă că pentru tânăra din imaginea alăturată aceste reguli nu există. Sau poate că nu le cunoaște! Ea a venit la serviciu într-o rochie mult prea scurtă.

Astfel că, atunci când s-a aplecat peste biroul unei colege pentru a se uita în monitor, a oferit o priveliște nu tocmai potrivită. Un coleg nu s-a putut abține și a fotografiat-o cu telefonul mobil, după care a urcat imaginea pe Facebook.

Aceasta s-a viralizat în scurt timp și a scris mii de like-uri și comentarii. Vouă vi se pare normal așa ceva? Puteți vedea imaginea în mai jos:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*