Aroganță financiară invers proporținală cu salariul ei rușinos. Câți bani i-a pus Daniela Crudu în plic Biancăi Drăgușanu

Câți bani i-a pus Daniela Crudu în plic Biancăi Drăgușanu s-au întrebat mulți dintre cei care au văzut-o numărând banii în seara botezului fiicei acesteia.
Câteva zile mai târziu, când și-au numărat darul, Bianca și Victor Slav au avut o surpriză de proporții.

Botezul Sofiei Natalia a fost un prilej pentru prietenii proaspeților părinți să-și arate generozitate sau ingenuozitatea dacaă în loc de bani au ales să ofere cadouri. În timp ce Oana Roman, de pildă, i-a oferit micuței creștine o tavă veche de 100 de ani, moștenire de familie, alții s-au bătut în grosimea plicului. Printre cei darnici s-a numărat, culmea!, Daniela Crudu, poate cea mai modestă salariată de la petrecere.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Daniela Crudu muncește mai mult benevol la Antena 1. Deși prestează zilnic la ceas de seară, la finele lunii bruneta nu încasează decât 500 de euro, un lucru pe care Bianca, fosta ei colegă, îl știe foarte bine.

De aici, am putea trage concluzia că așteptările bondei nu au fost foarte mari și cu toate acestea, surpriza, invers proporțională. Surse din cercul lor de prieteni ne-au dezvăluit faptul că Bianca a descoperit cu surprindere în plicul de la Daniela echivalentul salariului ei, în lei – 500 de euro. Asta s-a întâmplat acum câteva zile, când blonda și-a făcut timp și a deschis plicurile și darurile.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*