Are 11 milioane € în conturi, dar… ”lucrează” ca şef de şantier pe litoral! În urmă cu 8 ani, pompierul din Galaţi lua marele premiu de la Loto

Are 11 milioane € în conturi, dar… ”lucrează” ca şef de şantier pe litoral! În urmă cu 8 ani, pompierul din Galaţi lua marele premiu de la Loto

„Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la Loto, banii nu m-au schimbat în niciun fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici. Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta. Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit’’, ne-a mărturisit bărbatul.

„Am dat doar peste oameni care au încercat să mă jecmănească”

În prezent, Constandachi este şef de şantier la cele cinci căsuţe pe care vrea să le termine cât mai curând, iar pentru asta este prezent zi de zi acolo şi supraveghează oamenii care lucrează:

„Vreau să pun la punct treburile pe care le am cu cele cinci căsuţe, trag tare ca să fie gata până la toamnă. Pe lângă cele trei pensiuni pe care le am active, mai am un restaurant, dar nu funcţionează, nu am personal. Greu găseşti oameni de cuvânt şi care să muncească. Am dat doar peste oameni care au încercat să mă jecmănească’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*