Anuntul lui Mihai Petre: Elwira a cedat… Sotia a raspuns imediat. Si-au lasat fanii fara replica :O

Mihai Petre a dat din casă! Ce spune despre soţia lui! „Elwira a cedat greu”
Mihai Petre şi soţia lui Elwira se cunosc de mulţi ani, iar cei doi trăiesc o frumoasă relaţie de dragoste.
S-au căsătorit după şapte ani de relaţie şi au împreună o fetiţă.

Mihai Petre a dezvăluit detalii picante despre relaţia lor. „Elwira a cedat greu. E, într-un fel, o femeie specială, care aminteşte despre vremurile trecutre. O iubesc pe Elwira, cu totul”, a spus Mihai la Antena Stars. „Iubesc multe la soţul meu. Îi mulţumesc pentru fiecare moment din viaţa lui pe care mi l-a dăruit”, a adăugat Elwira.

Ce părere are MIHAI PETRE despre colega din juriu, ANDREEA MARIN! Bărbatul nu s-a mai putut abţine:,,Andreea mi se pare extrem de…‘’
Mihai Petre este considerat cel mai exigent juriu de la emisiunea ‘’Uite cine dansează‘’, iar fiecare concurent se bucură când primeşte câte o notă măricică de la el. Bărbatul şi-a exprimat opinia despre colegii săi de la masa juriului şi a spus totul fără reţineri.

Dansatorul are numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu, dar şi despre Andreea Marin, care spune că este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

,,Florin are un umor imbatabil, e fantastic şi cred că este un tip de la care am foarte multe de învăţat, un profesor de divertis­ment. Andreea e o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, mi se pare extrem de elegantă şi de rasată şi foarte feminină. Iar Gigi e un boem interesant, mi se pare po­ezia de la masa juriului’’, a declarat Mihai Petre.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*