ANUNT SOC! Cand TOTI credeau ca GRINDEANU o sa DEMISIONEZE s-a INTAMPLAT ASTA! LOVITURA FATALA data in URMA CU PUTIN TIMP de PREMIERUL ROMANIEI!

Premierul Sorin Grindeanu lamureste zvonurile legate de demisie

Miercuri dimineata au aparut informatii conform carora premierul Sorin Grindeanu ar intentiona sa isi prezinte demisia.
Mihai Gadea a aflat, in urma unei corespondente chiar cu premierul Romaniei, care si-a exprimat acordul pentru furnizarea publica a informatiei, ca acesta nu are de gand sa isi dea demisia si ca va continua exercitarea mandatului de premier.

”Am corespondat cu prim-ministrul si l-am intrebat daca aceasta informatie are veridicitate. Am cerut acceptul pentru a va informa pentru ca a fost o declaratie off-the-record. A spus ca e o intoxicare 100%, ca nu isi da demisia, ca vrea sa guverneze in continuare”, a explicat Mihai Gadea.

Informatia a fost vehiculata in anumite medii, in urma protestelor de la Palatul Victoria.
Peste 10.000 de persoane au protestat, in noaptea de marti spre miercuri, in Piata Victoriei fata de proiectele privind Justitia adoptate in sedinta de Guvern, conform Agerpres.

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti, un proiect de lege privind gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate, a anuntat ministrul Justitiei, Florin Iordache.

NU uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*