Anna Lesko, detalii fierbinti din dormitor: „Eu si tatal copilului meu facem dragoste cu…” Putini parinti ar avea curajul asta:

Anna Lesko a renuntat la inhibitii si a facut dezvaluiri fierbinti din dormitor.

Cantareata originara din Republica Moldova a marturisit ca are o viata intima foarte activa si foarte satisfacatoare!

„Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul…cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e ok. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a spus Anna Lesko intr-un interviu pentu A Lis Magazine, citata de Cancan.ro.

Una dintre cele mai senzuale artiste de la noi, mama unui băiețel de trei ani, Anna Lesko a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Dezinvoltă pe scenă, dar extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, artista a fost convinsă să-și deschidă sufletul de Bogdan Nicolai de la A List Magazine.

Anna Lesko (38 de ani) a reușit performanța de a-și ține ascuns iubitul timp de trei ani, înainte de a anunța că este însărcinată. Dar chiar și acest anunț a venit foarte târziu, fără ca cineva să aibă vreo bănuială, când sarcina avea deja șapte luni. Cu atât mai surprinzătoare, așadar, decizia Annei de a vorbi despre felul în care ea și DJ Vinnie reușesc să țină aprinsă flacăra pasiunii în dormitor după ce au devenit părinți.

”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus artista într-o discuție cu Bogdan Nicolai de la A List Magazine și cu psihologul Gaspar Gyorgy.

Întrebată care este secretul unei relații de durată reușite, Anna a spus că cel mai mult simte nevoia de spațiu. ”Trebuie să existe un mic spațiu între doi oameni. Nu e nevoie să ne sufocăm. Spațiul erotic. E nevoie de o distanță pentru ca cei doi să se apropie. Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relație.”

Gelozia joacă și ea un rol important în ecuație. ”Eu sunt posesivă, dar mă incită foarte mult faptul că fetele se uită la iubitul meu, pentru că el este foarte frumușel și merge așa, țanțoș. Lucrurile astea mă încarcă pentru momentele mele speciale cu el.”

Una dintre cele mai senzuale artiste de pe scena muzicală românească a învățat să nu ceară prea mult de la celălalt într-o relație. Și, slavă Domnului!, Anna a avut câteva relații la viața ei. Prin patul solistei au trecut oameni de afaceri, băieți de bani gata, politicieni și artiști cu greutate, de la Irinel Columbeanu, cel care a introdus-o în showbiz-ul dâmbovițean, în urmă cu aproape 20 de ani, la Elan Schwartzenberg, Radu Mazăre, Marian Ionescu sau Codin Maticiuc. ”Eu am învățat să nu cer prea mult de la bărbați. Iau situația ca atare și dacă pot eu să vin cu ceva adăugiri, e foarte bine”, a mai spus Anna.

Anna Lesko și DJ Vinnie formează un cuplu de șapte ani. Cei doi sunt împreună pe scenă, în studio și acasă, unde au grijă împreună de băiețelul lor de trei ani și jumătate.

„Suntem foarte activi din acest punct de vedere”, a declarat Anna.

CITEȘTE ȘI: FLAVIA MIHĂŞAN a rămas fără iubit după ce a fost cerută în căsătorie? Ce s-ar fi întâmplat între cei doi

Flavia Mihăşan e una dintre cele mai cunoscute asistente TV din showbiz-ul autohton, datorită energiei sale pe care o afişează de fiecare dată când e pe sticlă, dar şi a corpului ei demn de invidiat.

În anii de emisiune pe care îi are deja la activ, despre „Vecină“, aşa cum mai este ea supranumită, s-a crezut mereu că are o idilă cu Dani Oţil. Însă, în realitate ea se iubeşte de mai bine patru ani de zile cu un actor pe nume Alexandru Ion, iar recent a şi fost cerută de soţie. Însă, acum apar voci din anturajul ei care susţin că cei doi şi-ar fi spus pa-pa chiar la scurt timp după logodnă!

“Flavia nu mai are iubit, e singurică, sau cel puţin aşa se ştie în gaşca ei de prieteni. S-a despărţit de actor, sau au luat o pauză… cert este că pe 25 septembrie n-au sărbătorit cei 4 ani de relaţie. Poate o fi o ceartă de moment, o mică pauză… şi se împacă…”, a declarat o sursă din anturajul Flaviei pentru wowbiz.ro. Mai mult decât atât, Flavia nu a mai postat nici pe conturile de pe reţelele sociale vreo fotografie în care să apară alături de iubitul ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*