Andreea Marin șochează din nou. Ce spune despre al doilea copil. Declarațiile la care nimeni nu se aștepta

Andreea Marin traversează una dintre cele mai bune perioade din viața sa. După divorțul de Tuncay Ozturk, vedeta și-a pus viața sentimentală pe roate și acum se gândește să își mărească familia.

Noul ei iubit îi oferă siguranța de care are nevoie, iar acest lucru o determină pe Andreea Marin să privească cu alți ochi viitorul. „Sunt implinita sufleteste si datorita omului de langa mine, fireste ca ma echilibreaza, ma face sa ma simt femeie cu adevarat. La un barbat caut bun simt, protectie, umor, sentimentul acela sa ma simt femeie langa barbatul meu, altfel, daca nu exista echilibru apar frustari”, a marturisit, recent, Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Mai mult, vedeta se gândeste și la al doilea copil, fiind pentru prima oara, după mult timp, cand face această mărturisire. „Vreau sa mai am un copil. Dar nu-i timpul pierdut”, a mai spus ea.

Bărbatul alături de care Andreea Marin este Adrian Brâncoveanu. El are 32 de ani și este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară.

Andreea Marin și-a vindecat inima rănită? Pentru că suferința i-a pus stăpânire pe inimă, Andreea Marin dă sfaturi de iubire prietenilor virtuali.

Andreea încearcă să treacă mai uşor peste despărţirea de soţul ei și caută să-şi creioneze fiecare zi cât mai frumoas cu putință. Probabil din ultima postare a vedetei reiese că tot ceea ce trebuie să facem este să ne bucurăm de fiecare zi pentru că este ceea ce va contează.

„Trăiește fiecare zi cu pasiune, dragoste, credință. E tot ce va conta în final. O săptămână bună!”, a scris Andreea Marin.

Aceasta are o nouă relație amoroasă, în care s-a implicat foarte mult și în care se simte extrem de încrezută. Siguranța pe care o simte din partea noului său partener o face să își privească viitorul din altă perspectivă.

Femeia a mărturisit că este cu totul împlinită în plan sentimental și omul care se află alături de ea la acest moment are cel mai mare aport în acest sens.

Iubitul său este acel care lucrează la faptul că Andreea se simte din nou bine, din nou femeie, iar femeia a declarat că acesta o echilibrează din toate punctele de vedere și o ajută extrem de mult.

Un bărbat ideal pentru Andreea Marin este cel care poate să-i ofere mult umor în viață, protecție, un bun simț și faptul de a se simți femeie alături de el, iar acum Andreea are tot din ce își dorește.

Pentru prima oară după mai mulți ani, vedeta a declarat că se gândește să-și mărească familia.

Ce înseamnă acest lucru? Este de fapt dorința Andreei de a deveni mamă pentru a doua oară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*