Andreea Marin si Stefan Banica, din nou impreuna! Cei doi sunt chemati in fata instantei in calitate de cuplu, pentru a rezolva o problema legata de taxa pentru o constructie

Andreea Marin si Stefan Banica se vor reintalni intr-o sala de tribunal, la sfarsitul acestei luni.
Andreea Marin si Stefan Banica vor forma din nou un cuplu, insa de data aceasta in fata judecatorilor de la Sectorul 3. Cei doi au fost chemati impreuna intr-o actiune deschisa de Inspectoratul de Stat pentru Constructii pentru o datorie pe care cei doi n-au achitat-o. Cel mai probabil, este vorba despre o diferenta de taxe pentru autorizarea unei constructii pe care Andreea si Stefan au ridicat-o pe vremea cand erau impreuna.

Astfel, la obtinerea autorizatiei se plateste o taxa care de mai multe ori este mai mica decat cea rezultata la calculul facut la finalizarea constructiei. In multe cazuri, beneficiarii uita sa plateasca diferenta sau pur si simplu nu stiu despre existenta ei.

Anul trecut Inspectoratul de Stat pentru Constructii a deschis mai multe procese debitorilor, dupa ce s-a descoperit ca sunt foarte multe cazuri de acest gen. Pe lista celor dati in judecata se afla si cele doua vedete.

Interesant este faptul ca Andreea este chemata in instanta pe numele celui de-al doilea sot: Banica Andreea Violeta. Intre timp, Zina Surprizelor a mai trecut prin doua divorturi si o casatorie, iar in prezent ea poarta numele turcului Ozturk. Explicatia este ca in actele vechi ea apare cu numele lui Banica, iar reclamantii nu s-au mai obosit sa-si actualizeze baza de date cu informatii de la Starea Civila.
Primul termen al procesului va avea loc pe 26 ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*