Andreea Berecleanu, îndurerată! S-a stins din viață bărbatul pe care l-a iubit enorm. Este o perioadă extrem de grea pentru ea…

Andreea Berecleanu nu și-a revenit încă după moartea tatălui ei. Anul acesta va fi primul Crăciun petrecut fără părintele său.

Andreea Berecleanu a vorbit într-un interviu despre cum va fi Crăciunul în familia ei.

„Crăciunul inseamnă pentru mine un moment de comemorare pentru tatăl meu, era născut de Crăciun. Cred că va fi un Crăciun trist. Eu încerc să îl fac liniștit și să rememorez tot ce am primit de la el în ziua Crăciunului, de la muzică la mâncarea care îi plăcea lui. Am fost fata lui tata și fata mamei în somn”, a spus Andreea Berecleanu.

 

Tatăl Andreei Berecleanu a murit, însă cauza nu a fost făcută publică

Tatăl Andreei Berecleanu a murit. Prezentatoarea TV a scris un mesaj emoționant pe contul de socializare, iar fanii i-au lăsat zeci de mesaje de încurajare.

Alături de mesaj, aceasta a atașat și o imagine, în care apare alături de cel mai important bărbat din viața ei.

„Într-o zi de aproape toamnă, a ales să plece spre alte zări. A lăsat toată dragostea şi puterea lui în sufletele noastre. Drum luminos, TATA! AMIN”, a scris prezentatoarea TV pe contul de socializare. Andreea Berecleanu era foarte atașată de tatăl ei, iar cei doi aveau o relație specială.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Mămică a doi copii, vedeta, care în urmă cu câteva zile a lipsit de la pupitrul știrilor, are o relația cu totul aparte cu părinții ei.

 

Andreea Berecleanu s-a căsătorit în toamna anului trecut

Vestea morţii tatălui Andreei a venit la aproape un an de când vedeta s-a căsătorit religios cu esteticianul Constantin Stan şi părea că toate-i merg strună. Ştirista era mai fericită ca niciodată şi se bucura de viaţa de familie, alături de noul soţ şi de cei doi copii pe care îi are cu fostul ei bărbat, Andrei Zaharescu.

Pe 18 septembrie 2016, Andreea spunea „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, nimeni alta decât buna ei prietenă şi colegă, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Cel care a cucerit-o este dr. Constantin Stan, pe care l-a cunoscut acum câţiva ani, după divorţul de Andrei Zaharescu. Constantin Stan şi-a găsit un loc aparte şi alături de cei doi copii ai Andreei, Eva şi Petru, doi adolescenţi tare drăgălaşi, aşa cum se poate vedea din fotografiile de familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*