Andreea Balan, apel disperat pentru bebelus! Mesajul sfasietor postat de vedeta: „Sufar teribil..

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni, iar de atunci e mai sensibilă ca niciodată. Tocmai de aceea, cântăreaţa a fost impresionată până la lacrimi de cazul unui bebeluş grav bolnav.
În urmă cu doar câteva ore, ea a făcut public un mesaj sfâşietor, prin care îşi ruga fanii să doneze pentru a salva viaţa unui bebeluş de nouă luni.

”Haideţi, vă rog din suflet, să salvăm acest îngeraş. Eu am donat, donează şi tu. Are doar nouă luni şi e grav bolnav. Sufăr teribil când văd astfel de cazuri nedrepte şi dureroase.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Citeste si:
MEDICUL a ieșit BRUSC din SPITAL și a ÎNGENUNCHEAT în fața GARDULUI DE BETON, plângând în hohote, ca un copil. Un prieten l-a pozat și a pus imaginea pe Facebook. DE ATUNCI o lume întreagă e ALĂTURI DE EL. Uite MOTIVUL

În afara unui spital din California de Sud, un medic de urgență îngenunchează în fața unui zid de beton, plângând în hohote. Motivul lui este de-a dreptul incredibil.
Un paramedic, coleg de-al său, a surprins acest moemnt tragic și a postat imaginea online. La câteva minute după ce a fost realizată fotografia, doctorul s-a întors la muncă, cu ,,capul sus”. Sute de oameni au lăsat comentarii după ce au ăzut imaginea incredibilă.

Ce se întâmplase? Medicul tocmai pierduse un pacient în vârstă de 19 ani.

Mai târziu, prietenul care a postat imaginea a dăugat și textul următor: ,,Bărbatul din imagine nu și-a putut salva un pacient. Deși acest lucru e ceva obișnuit în munca noastră, pacienții pe care îi pierdem sunt de obicei bătrâni, bolnavi, sau o combinație din ambele. Pacientul care a murit avea doar 19 ani, a fost unul dintre acele momente care ni se întâmplă foarte des și pur și simplu ne doboară. După câteva minute în care a plâns ca un copil de durere, medicul a reintrat în spital, ținându-și capul sus”.

Mult respect pentru acest medic cu VOCAȚIE care se implică emoțional atât de mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*