anaf-692x360

ANAF ANUNTA CA VA INTRA IN TOATE CASELE! TOTI PROPRIETARII DE APARTAMENTE SUNT AMENINTATI CU SANCTIUNI DURE!

ANAF ameninţă proprietarii de apartamente cu verificări şi sancţiuni dure ANAF doreşte să reducă evaziunea fiscală din chirii şi ameninţă cu măsuri dure împotriva proprietarilor de apartamente care închiriază…

ANAF doreşte să reducă evaziunea fiscală din chirii şi ameninţă cu măsuri dure împotriva proprietarilor de apartamente care închiriază imobilul şi nu declară veniturile.

Pe fondul faptului că proprietarii întocmesc un contract standard cu chiriaşul care rămâne neînregistrat la Fisc, ANAF anunţă că va face controale pentru a depista persoanele care fentează legea şi nu îşi declară venitul suplimentar.

”Vrem să pornim să discutăm cu administratorii de bloc în blocurile mai mari, unde ştim că există zone sensibile. Primul pas este să informăm şi să ştie la ce să se aştepte. Pasul doi e să mergem în control şi să sancţionăm”, a declarat preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, în cadrul unei emisiuni tv. Pe de altă parte, preşedinţii de asociaţii de locatari, dar şi administratorii de bloc se arată neîncrezători privind metodele prin care proprietarii ar putea fi depistaţi.

One comment

  1. ANAF ul n are ce suge ?Stiu ca vrea s a suga de la romanii plecati din cauza saraciei .Cei ce au muncit pe branci au strans ca sa si faca (cumpere )o locuinta.Si au gandit bine inchiriind spatiul locativ .Intrebarea este .Cu ce a ajutat statul roman( din care face parte si ANAF ul)pe acei care dormeau pe sub poduri si cersesc le la porti N AI CEVA DE LUCRU ?Asadar dragi romani cu suflet, indurati va de ANAF si datii de supt !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*