AMANTA a sărit pe geam când a venit NEVASTA acasă. Ce A URMAT este TRAGIC:

Caz șocant în China. O femeie a sărit pe geam în timp ce soția iubitului său i-a surprins în casă pe cei doi, după ce a venit mai devreme decât era programat.

Din nefericire, tânăra a murit după ce s-a agățat de mai multe cabluri electrice, rămânând suspendată în aer.

Potrivit The Sun, imaginile o surprind pe femeie numai în lenjeria intimă în momentul în care salvatorii încearcă să ajungă la ea.

Totodată, în clipul video se mai poate observa cum mai mulți oameni asistă șocați la întreaga scenă.

Poveste adevărată: O credeam FEMEIA PERFECTĂ, o voiam de soţie, însă am intrat pe FACEBOOK-ul ei

Istorisirea de mai jos aparţine unui bărbat înşelat de femeia care ar fi trebuit să îi fie aproape toată viaţa. Numele celor implicaţi au fost schimbate pentru protejarea identităţii celor implicaţi.

„Scriu aceste rânduri nu pentru a o face de râs, ci pentru bărbaţii care poate se află în situaţia mea şi nu ştiu ce să facă. Sincer, pot să spun că am cunoscut deja femeia perfectă din toate punctele de vedere. Era bună cu mine, ştia să gătească şi în pat aveam cele mai fierbinţi partide. Cu toate acestea, avea un defect major, mă minţea. Ar fi făcut orice ca viaţa noastră să pară perfectă, chiar dacă nu era aşa. Şi eu simţeam toate astea. Îşi ştergea urmele fiecărei întâlniri, însă din gesturile şi expresiile sale ştiam că ceva nu este în ordine.

Deoarece avea un loc de muncă care necesita călătorii prin toată ţara, nu puteam să fim alături tot timpul, chiar dacă locuiam împreună. Într-o seară, când era plecată, am sunat-o pentru a face planuri pentru weekend-ul ce urma să înceapăm, însă am ajuns să ne certăm. Nu mai ştiu motivul, nici nu cred că era un motiv anume, dar la un moment dat cearta era atât de aprinsă încât am urlat pur şi simplu unul la altul, lucru pe care aproape că nu îl făcusem niciodată până atunci. De supărare, am închis, mi-am oprit telefonul şi m-am pus în pat să meditez.

Dintr-o prostie, am deschis calculatorul şi am intrat pe profilul ei de Facebook. Nu aveam niciun secret unul faţă de celălalt, ştiam totul între noi, de la pinuri de card, până la parole de email şi Facebook. În nebunia momentul am început să frunzăresc mesajele, la întâmplare. La început, am văzut numeroase mesaje de salut de la diferiţi bărbaţi care o întrebau mereu ce fac, însă ea nu le răspundea.

Mi s-a părut un lucru normal, mai ales că era o femeie extrem de frumoasă. Ulterior, am dat de o discuţie pe care fosta mea iubită a avut-o cu cea mai bună prietenă a ei, în care îi povestea o parte din aventurile pe care le avea în timpul deplasărilor. Astfel, am aflat că se afla deja la al nouălea bărbat şi mai voia să se culce cu încă unul înainte să îmi fie în totalitate fidelă.

„Să îi pot număra pe degete, ca să nu îi uit când mă plictisesc de el”, scria ea în mesajele trimise celei mai bune prietene.

Ulterior, am sunat-o şi i-am pus că ştiu. Atât. Apoi mi-am făcut bagajele şi m-am mutat, lăsând-o să plătească singură chiria apartamentului pe care îl închiriasem împreună. Ştiu, nu a fost cel mai drăguţ gest din partea mea, însă nici ea nu a fost corectă cu mine. Uneori regret că am citit acele mesaje, însă mă bucur că nu m-am însurat cu o femeie în care nu mai puteam avea încredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*