Am aflat CE SALARIU ARE Andreea Mantea la Kanal D. Nu prea are ea noroc in dragoste, dar la bani… uita-te si tu! :o

Dacă în dragoste nu are așa mare noroc, vedeta TV se poate considera norocoasă după ce a pus mâna pe un contract gras care îi permite să-și satisfacă orice moft. Cu toate astea, pară-se că Mantea a uitat să-și plătească datoriile care o caută din urmă.

După mai multe perioade negre, Andreea Mantea poate spune că l-a prins pe Dumnezeu de picior: este o mămică fericită, deși nu are niciun iubit oficial, și are un job cu un salariu foarte gras. Umblă vorba că vedeta ar câștiga la televiziunea patronată de turci nici mai mult, nici mai puțin decât 8.000 de euro lunar.

În condițiile astea cine și-ar imagina că Andreea Mantea ar mai putea avea probleme financiare? Ei bine, prezentatoare a fost hărțuită vreme de vreo doi ani de către compania furnizoare de electricitate, pentru o datorie față de care s-a sustras cu bună știință, nu se știe însă din ce motive. În încercarea de a-și recupera banii, reprezentanții companiei au acționat-o chiar și în judecată, procesul fiind deschis la Judecătoria sectorului 3 din București.

Deși are noroc să obțină bani mulți, vedeta nu are însă fler la afaceri. Majoritatea banilor i-a investit în terenuri și proprietăți prin Vrancea și Buzău, fiind nevoită să le vândă ulterior la prețuri derizorii. Se pare că prioritățile ei s-au schimbat de când a devenit mămica unui băiețel adorabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*