„AJUTOOOR!!! E tragedie în familie!!!! Vă rog să ne ajutaţi” Apelul disperat făcut de Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuteanu trece prin clipe de cosmar. „E tragedie in familie!” Ce a patit vedeta
Vedeta si-a pierdut cainele si a facut un apel disperat catre prietenii virtuali. Bruneta este daramata ca Bursy a disparut si anunta ca ofera o recompensa celui care o va ajuta sa-si gaseasca patrupedul.

Adriana a precizat ca animalul a disparut din curtea casei, in zona Armeneasca. Vedeta a precizat ca in casa sa este o adevarata tragedie, care va putea fi depasita doar prin gasirea cainelui.

„AJUTOOOR!!! L-am pierdut pe BURSY!!!! Bursy este un bichon maltese toy, prietenul si bucuria copiilor!!! E tragedie in familie!!!! Va rog sa ne ajutati sa il gasim pe Bursy, a disparut astazi din curte, in zona Armeneasca. E microcipat tuns. Ofer recompensa!!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe contul personal de socializare.

UPDATE:
Astăzi Adriana Bahmuţeanu parcă ”trăieşte” din nou. ”L-am găsit pe Bursy”
Fericirea a intrat din nou în casa Adrianei Bahmuţeanu, căci şi-a recuperat un important membru al familie. Căţeluşul a ajuns din nou în braţele copiilor iar liniştea s-a restabilit acasă!

Prietenii au distribuit mesajul, iar oameni cu suflet mare l-au găsit şi l-au adăpostit pe micuţul animal până ce stăpâna l-a recuperat. Adriana Bahmuţeanu a mulţumit tuturor celor care s-au implicat, prin intermediul reţelei de socializare.

”MULTUMESC!!! Dragi prieteni, va multumesc din suflet! L-am gasit pe BURSY!!!! Suntem fericiti si linistiti!!!! Va multumesc pentru distribuiri, mi-ati aratat cat de mult va pasa de mine si de familia mea, care, iata, azi si-a recuperat cel mai mic membru!!!! Doamne ajuta!!!! Yupiiiiiii!!!! Avem cel mai frumos 1 iunie!!!! La multi ani!!!!”

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*