3

Află cum să lărgesti pantofii strâmţi și cum să îi faci mai confortabili!

Ați fost vreodată nespus de bucuroşi când aţi găsit perechea perfectă de pantofi, doar pentru a fi dezamăgiți că atunci când îi probaţi şi se dovedesc a fi prea strâmţi și aproape imposibil de purtat? Mulți dintre noi, s-au găsit în această situație, de aceea am decis că era timpul să rezolvăm această problemă odată pentru totdeauna.
Iată cinci modalități extrem de eficiente pentru a face pantofi noi mai confortabili.

Poartă-i în casă

unnamed

Uneori, cele mai simple metode sunt cele mai bune.  Purtarea pantofilor noi în jurul casei, ajută să se relaxeze ţesatură sau pielea, din care sunt făcuţi,  ceea îi face mai confortabili .

Folosiţi un spray special

1

Acum există un spray special pe care îl puteți cumpăra, care este proiectat să relaxeze pielea și să o facă mai maleabilă. După ce ați aplicat spray-ul, introduceți o un obiect în pantof împingeţi pielea. Acest lucru va contribui la creșterea în lungimea și lățimea a noilor pantofi „, fără a îi deteriora.

Purtaţi o pereche de șosete

6535310-depositphotos_94005628_original-1473343410-650-e0e7e05475-1473354761

Sună prea simplu, dar funcţionează. În cazul în care aveţi o pereche de încalţări sport sau o pereche de pantofi cu tocuri, o pereche de șosete poate fi exact ceea au nevoie pentru a se lărgii.

Îngheață-ți pantofii

2

În primul rând, asigurăte că pungile cu apă sunt bine sigilate (și într-adevăr asigurați-vă că acestea sunt sigilate ermetic). Acum, puneți-le în congelator până când sacii de apă sunt complet congelaţi. Lăsați-le pentru o perioadă scurtă de timp să se dezghețe, în pantofii tăi. Materialul din care pantofii dvs sunt făcuţi. ar trebui să se întindă.

Încălziţi-vă pantofii 

3

Acest sfat este un pic mai ușor de utilizat și nu implică în așteptare peste noapte pentru ca saci de apă să înghețe. În primul rând, pune mâna pe o pereche de sosete groase, și apoi pe pantofi. Tineti-vă pantofii sub aerul cald de la un uscător de păr timp de aproximativ două minute în timp ce degetele vă mişcaţi şi vă îndoiţi degetele de la picioarele pentru a întinde zonele înguste. Staţi cu șosetele în pantofi până când se răcește pielea. Testaţi pantofi fără șosete, și se repetă dacă este necesar, până când aceştia devin confortabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*