bk

Advertisment! Toti soferi vor fi amendati incepand de azi..iata de ce! SHARE URGENT sa vada toti soferi!

Politia Romana vine cu anuntul pentru toti soferi romani, iar trebuie urgent sa respecte acest lucru, altfel risca amenzi drastice, relateaza jurnalmm.ro. Advertisment dur din partea Politiei Rutiere, deoarece…
Politia Romana vine cu anuntul pentru toti soferi romani, iar trebuie urgent sa respecte acest lucru, altfel risca amenzi drastice, relateaza jurnalmm.ro.
Advertisment dur din partea Politiei Rutiere, deoarece iarna si-a facut aparita mai devreme de cum credeam, soferi sunt obligati sa isi achitioneze anvelopele de iarna cat mai urgent posibil, iar daca nu vor respecta acest lucru, vor fi amendati drastic.
„Poliţia Română reaminteşte că legislaţia în vigoare nu condiţionează utilizarea anvelopelor de iarnă de o anumită dată calendaristică, ci de starea părţii carosabile, respectiv atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.
De asemenea, în aceste condiţii, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante”, se arată într-o informare remisă Mediafax.
Ce sancțiuni riscă șoferii:
Şoferii care sunt depistaţi fără anvelope de iarnă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei riscă să fie sancţionaţi cu amendă între 9 şi 20 de puncte, asta însemnând între 1.125 şi 2.500 de lei.
Pe lângă amendă, se va reţine certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*