Adriana Bahmuțeanu, în doliu. Se pregătește de înmormântare, a făcut anunțul de curând: ,,S-a stins din viață prea devreme…”

Lumea vedetelor românești a primit de curând un șoc, printre cele mai afectate se numără și Adriana Bahmuțeanu.

Unul dintre cei mai cunoscuție medici din România, Mohammad Abu Baker, supranumit „Regele Varicelor” a murit. El era tatăl lui Kasem Abu Bakr, cunoscut drept „Prinţul Silicoanelor”. Surse apropiate familiei spun că acesta se confrunta cu grave problemem de sănătate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. El avea peste 27 de ani experiență în domeniul flebologiei și a realizat 6 invenții care-l ajutau să trateze chiar și cele mai complicate afecțiuni în domeniul său. Doctorul a lăsat în urmă o fetiță și un băiat care erau mândria lui.

Vestea aceasta a întristat-o foarte tare pe Adriana Bahmuțeanu, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa reputatului medic, vedeta chiar a împărtășit aceste cuvinte în mod public, într-o postare pe o rețea de socializare.

Iată ce a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook:

,,Îmi exprim regretul pentru trecerea în nefiinţă a reputatului medic Mohamed Abu Baker, cel supranumit “Regele Varicelor”, ce s-a stins din viaţă mult prea devreme, după o lungă suferinţă. Fac precizarea, la cererea familiei şi pentru a nu se crea confuzii neplăcute, că fratele regretatului flebolog ce a decedat, medicul Abu Abu Baker trăieşte, este în viaţă si operează în continuare, fiind un reputat chirurg plastician.

Întrucât în presă au apărut informaţii eronate, ba mai mult, chiar am fost citată fără voia mea, menţionez că am fost în relaţii bune atât cu “Regele Varicelor”, doctorul Mohamed, cel care a trecut în nefiinţă, cât şi cu fratele dumnealui, medicul chirurg Abu Abu Baker, cel care m-a operat estetic în ultima perioadă şi care sper să mă mai opereze, dacă va fi nevoie! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

P.S. în imagine este regretatul doctor Mohamed, căruia îi aduc un ultim omagiu!”.

Sursa: romaniazi.ro

Din păcate, vești triste! Oana Lis, în lacrimi! Ce s-a întâmplat

Oana Lis a trecut prin clipe cumplite ieri, când a mers la o cafenea. Vedeta a avut parte de câteva momente care pur și simplu au făcut-o să plângă din cauza tristeții.

Nu sunt foarte mulți cei care știu că Oana Lis și-a pierdut mama la o vârstă foarte fragedă și a fost obligată să învețe rapid unele lucruri de una singură, fără a avea parte de îndrumarea cuiva. Lucrul pe care l-a văzut la cafenea ieri i-a trezit multe sentimente triste, mai ales din perioada copilăriei, așa că nu s-a putut opri din plâns.

Ba mai mult, chiar a scris pe rețelele sociale pentru a împărtăți momentul incredibil și cu prietenii și fanii săi. Iată ce a scris ea:

,,Eram la o cafenea şi vorbea o mamă cu fata ei care avea vreo 25 ani… Și vorbea cu aşa iubire şi blândețe cu ea cum mie nu mi-a vorbit nimeni niciodată… Mi-au dat lacrimile şi mi-am dat seama că uneori sunt dură pentru că nu m-a învățat nimeni pașii iubirii necondiționate…”.
La rândul lor, prietenii nu au întârziat în a-și oferi sprijinul, așa că i-au scris: ,,Oana, stai linistită, nu te mai consuma! / Te cred şi e trist! / Totuşi, cel mai dureros e că nu ai copii! / Nu eşti singură!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*