ADRIANA BAHMUTEANU a facut anuntul fericit chiar in urma cu cateva ore! „Acum sunt…” Felicitari!

Adriana Bahmuteanu s-a despartit cu tam-tam de Silviu Prigoana pentru a cincea si ultima oara. In 2015, Adriana a plecat de-acasa cu cei doi copii ai lor, Maximus (8 ani) si Eduard Gabriel (6 ani ), iar afaceristul a hotarat sa se desparta definitiv.

Miercuri, 14 iunie, Adriana a avut parte de un eveniment important pentru mezinul familiei. Eduard a avut serbare, iar prezentatoarea de televiziune nu putea sa lipseasca. ,,Mergem la serbare!!! Adio clasa pregatitoare! Acum sunt baiat mare!’’, a specificat Adriana la descrierea fotografiei.

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de sanatate, motiv pentru care va suferi, curand, o interventie chirugicala. Vedeta a declarat ca noaptea ii curge sange din nas si ca totul se trage de la o deviatie de sept, scrie cancan.ro.

“Am anumite probleme de sanatate. Dar nu stau acum sa ma plang. Am o deviatie de sept destul de urata. Imi curge sange din nas noaptea, ma inec. M-am programat la operatie. Nu mai pot sa pronunt bine cuvintele. Bine ca nu am, totusi, probleme cu tensiunea. Nu mai pot sa pronunt bine cuvintele. Daca e sa mor, vreau sa fiu o moarta frumoasa. Sa ma machiati, sa ma fardati, nu vreau sa fiu urata”, a spus prezentatoarea TV.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*