Adevarul despre relația dintre Liviu Vârciu și Andreea Mantea. Bruneta a rupt tăcerea după ce s-a aflat că Vârciu va deveni tată

În ultimii ani, Liviu Vârciu a fost implicat în mai multe relaţii, însă abia acum pare că şi-a găsit echilibrul pe plan sentimental. Artistul trăieşte o poveste de dragoste cu Anda Călin, cea care îi va dărui şi un copil. Vestea a fost o mare surpriză pentru toată lumea, mai ales că nu se ştia că Liviu ar avea o iubită oficială. „Da, voi fi tătic, mulţumesc lui Dumnezeu şi… cam atât. Nu e casă de piatră, pentru că nu mă însor, să nu aud de discuţia asta! Faceţi ca mine, faceţi copii mulţi”, le-a transmis vedeta prietenilor virtuali.

Faptul că Liviu va deveni tată pentru a doua oară nu a trecut neobservat de frumuseţile din showbiz-ul autohton. Artistul a primit numeroase mesaje de felicitare. De pe listă nu putea lipsi Andreea Mantea. Care, la finalul anului 2011, a fost văzută în oraş alături de Vârciu. Imediat s-a vorbit despre o posibilă relaţie între cei doi. Însă, la momentul respectiv, bruneta a făcut lumină în acest caz.

„Amiciţia noastră ar fi putut să se transforme pâna acum într-o relaţie de amor, dar există momente în viaţă când nu vrei să strici o prietenie doar pentru o relaţie sexuală. Îl văd pe Liviu ca pe un prieten pe care te poţi baza oricând, oricum. Pe cât de efervescent este datorită simţului umorului foarte dezvoltat, pe atât de sensibil e. Are un suflet poate prea mare câteodată”, spunea Andreea în urmă cu cinci ani şi jumătate.

Mă bucur pentru el. Îi urez tot binele din lume şi să aibă un copil sănătos şi frumos. Liviu merită să fie fericit şi îi transmit să contribue din plin la creşterea copilului. Îi urez să fie tot timpul alături de viitoarea mămică şi să schimbe cât mai multe scutece…”, a spus Andreea pentru CANCAN.RO

Andreea Mantea are un copil, pe micuţul David, în vârstă de doi ani, pe care îl creşte singură. Relaţia dintre brunetă şi tatăl băiatului s-a încheiat în perioada când vedeta era însărcinată în luna a cincea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*