Acestea sunt amantele perfecte ale zodiacului! Au toti barbatii la picioare

Sunt seducătoare desăvârşite, iar în dormitor ştiu să speculeze orice moment, orice reacţie a partenerului, să îl ducă în al nouălea cer. Plăcerile pe care ştie să le ofere femeia din zodia Balanţă nu au termen de comparaţie.

Pe lângă faptul că este extrem de frumoasă, de feminină, reuşind să întoarcă privirile tuturor bărbaţilor, este şi senzuală, emanând un magnetism debordant.

Într-o relaţie, îşi doreşte ca partenerul său să fie fericit mai presus de orice altceva. În intimitate, dă dovadă deopotrivă de pasiune, dar şi de răbdare şi de toleranţă. O partidă de amor cu această femeie nu va fi niciodată una banală.

Femeia-Leu este sigură pe ea, nu are niciun fel de complexe, fapt ce o diferențiază major de restul femeilor. În dormitor este, cum altfel, o leoaică. Bărbații sunt copleșiți de forța ei, de șarmul ei, de pasiunea cu care face amor. E capabilă să își ducă partenerul pe culmile plăcerii, pentru că știe cum să îi intuiască dorințele sexuale si cum să îi exploateze punctele sensibile. Îl incurajează, îl măgulește și îi oferă tot ce și-ar putea dori.

Una dintre artistele în materie de seducție este femeia Scorpion. Mersul său, privirea sa, atitudinea sa sunt un flirt continuu care îi trimite toți bărbații la picioare. Și face din ei ce vrea, pentru că știe că poate. În intimitate, îmbină energia, gesturile, experimentele sexuale cu tandrețea și afecțiunea. Este pasională, deschisă la nou, are un libido bine dezvoltat. Este seducătoare și comunicativă, iar în materie de amor este expertă.

6 zodii care iubesc să facă AMOR mai mult decât orice pe lume

Pe aceşti nativi nu îi mai surprinde nimic în dormitor, iar sărutările senzuale şi mângâierile blânde sunt prea uşoare pentru ei.

Iată cele 6 zodii maestre în pat:

Berbec – Bebecul caută în mod constant dinamică şi concurenţă, atât în interiorul, cât şi în afara dormitorului. Deci, când amorul începe să devină plictisitor, va fi dornic să îl condimenteze. Amorul e o modalitate foarte bună de a te conecta cu acest nativ, aşa că nu îţi fie teamă să vorbeşti chiar şi despre cele mai îndrăzneţe fantezii şi să încerci ceva nou cu el.

Fecioară – Fecioara îşi petrece cea mai mare parte a timpului având grijă cu responsabilitate de ea şi de alţii. Deci, când vine vorba de amor, îi place să se lase dusă de val şi să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. Ea va căuta lucrui noi, dar cu siguranţă va vorbi despre asta mai întâi, să nu crezi că poţi începe ceva fără să ai aprobarea ei.

Scorpion – Oricine cunoaşte un Scorpion, ştie că nu există nimic altceva mai important decât ce se întâmplă în dormitorul lui. El e şi blând, dar şi dur, şi are o mare sete de iubire. Are tendinţa de a căuta sentimente pentru o conexiune mai profundă. El încearcă mereu să aducă lucruri noi pe acest plan, aşa că i-ai plăcea dacă vii cu idei.

Săgetător – Acest nativ poate fi destul de îndrăzneţ atunci când îşi doreşte în dormitor. Poate că nu îi place să fie aşa, dar va încerca orice, cel puţin o dată. El găseşte interesant să încerce ceva diferit şi să lase inhibiţiile deoparte. Săgetătorul este, de asemenea, un semn incredibil de curios.

Capricorn – Capricornul e adesea considerat o persoană foarte serioasă în aproape tot ce face. Jocurile din dormitor sunt preferatele lui şi se implică extrem de mult în aceste activităţi. Fiind o persoană disciplinată, te aştepţi să nu se supună nimănui şi să nu încerce nimic netradiţional, însă el e întotdeauna plin de surprize. E dispus să facă orice dacă primeşte preludiul dorit, astfel încât să înceapă să se simtă confortabil cu tine.

Vărsător – Vărsătorul se bucură de o viaţă amoroasă activă, care poate include orice. Dacă vrei un partener care e dispus să încerce orice, fără întrebări, atunci el este acela. Acest nativ optează adesea pentru romantism în dormitor, dar asta înseamnă că trebuie să îl iei încet şi să fii o persoană blândă, scrie eva.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*