18

Aceste poziţii garantează ORGASMUL!

În conformitate cu cele mai recente cercetări publicate în Journal of Sexual Medicine, orgasmul vaginal si clitoridian sunt, de fapt, senzații separate.
Nu trebuie sa cauti sursa plăcerii ei, trebuie doar sa aveti curajul sa incercati ceva nou. Cautati noi pozitii si incercati-le. Aceste pozitii pot face diferenta in ceea ce priveste atingerea punctului de placere maxima in cazul femeilor, explica Jen Landa, o cercetatoare care a realizat un studiu in acest domeniu.

Indiferent dacă obiectivul tău este să-i dai un orgasm care sa se concentreze pe placerea vaginala sau pe stimularea clitorisului, iata  patru poziții, care vă vor ajuta sa va atingeti scopul.

  1. Acces total

Cum funcționează: Ingenunchiaza și ridica piciorul ei stang in timp ce ea sta pe o parte. Apoi, ea ar trebui să se îndoaie piciorul drept în jurul taliei tale. Această poziție este o imbunatatire a pozitie de misionar, deoarece acesasta pozitie vă ofera posibilitatea unei penetrari mai adanci.

2. Stabilieste tinta

Cum funcționează: Partenerea trebuie sa stea  pe marginea patului,în patru labe. Roag-o sa isi arcuiasca spatele, astfel incat posteriorul ei sa fie ridicat. Cu picioarele tale pune presiune pe coapsele ei. Această poziție este ideala pentru stimularea punctului G.

3. Da drumul pasiunii

Cum funcționează: Partenera trebuie sa stea pe burta, cu genunchii ușor îndoiți și șoldurile ușor ridicate. Pentru confort, puteți  plasa o perna mica sub abdomenul ei. Nu va lasati greutatea pe corpul ei, sprijiniti-va greutatea in maini. Aceasta pozitie ii va oferi foarte multa placere.

4. Placere dubla

Cum funcționează: Intindeti-va pe spate și îndoiți unul dintre picioarele ei, menținându-l pe celalalt întins. Aranjati-va pozitia asfel incat partenera sa stea cu spatele la dumneavostra. Ea ar trebui să foloseasca genunchii dumneavaostra pe post de sprijin.

Potrivit Lindei, aceste pozitie garanteaza 100 % orgasmul partenerei. Cum vi se pare? Aveti de gand sa incercati aceste pozitii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*