main-3-504x270

Aceste persoane au mai multe părți ale corpului decât oamenii normali!

Fiecare persoană este unică și are propriile sale caracteristici individuale. Dar, uneori, natura poate juca o glumă crudă, și de a recompensa o astfel de persoană „aromă”, care este uneori dificil să se ascundă de ochii indiscreti, si care complica viata.

1. Un om cu trei picioare

1

Georg Lippert s-a născut în Germania în 1844.

2. Femeia care s-a născut cu doua vagine

2

Hazel Jones a întrebat mereu de ce suferea de crampe teribile și perioade grele în timpul pubertății. Cu toate acestea, abia când a împlinit 18 ani, a aflat din ce motiv, ea are două vagine.

3. Un bărbat cu două penisuri

3

În 2006, omul în vârstă de 24 de ani din India a fost examinată într-un spital din New Delhi și a cerut medicilor să-i elimine un al doilea penis, deoarece el a vrut să se căsătorească și să ducă o viață sexuală normală. În medicină, o afecțiune cunoscută sub numele de diphalia sau duplicarea penisului, este foarte rară. În prezent, acesta s-a înregistrat la aproximativ o sută de cazuri cunoscute.

4. Băiatul care sa născut cu un fir suplimentar în ADN-ul său.

4

Un băiat în vârstă de doi ani a devenit singura persoană din lume cu un fir suplimentar în ADN-ul său. Alfie Clamp s-a născut orb și cu dizabilități severe. Medicii au dezvăluit faptul că al șaptelea cromozom are un fir suplimentar de material care nu a fost niciodată documentat.

Copilul cu 2 capete
5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*