16

Aceste întrebări importante te vor face să îţi reevaluezi viaţă. Tu ti le-ai pus până acum?

Toamna este anotimpul în care ne simțim că ne-am consumat toată energia. Zilele devin mai scurte, motivația noastră cade, și vrem doar să vină primăvara mai repede.
Yana Bobrovskaya, cunoscută sub numele de „Căutătoarea Păcii”, oferă următoarele întrebări pe care ar trebui să vă întrebați când vă confruntați cu astenia de toamnă.
1. Când a fost ultima dată când ai băut apă?
În cazul în care a trecut mai multe de o oră, bea un pahar cu apă, și relaxează-te pentru un moment.
2. Când ai mâncat ultima dată?
Dacă a fost în urmă cu mai mult de două până la trei ore, mănâncă ceva – de preferință, ceva care conține carbohidrați. Vei fi surprins de cât de multe probleme vei rezolva odată ce ai mâncat. Creierul nostru funcționează ciudat. Atunci când ne este foame, în loc să ne gândim să mergem la magazin sau le cel mai apropiat frigider, creierul nostru ne face să ne gândim la întrebări fără răspuns.
3. Când a fost ultima dată când ai făcut sport?
O oră de activitate fizică va inunda creierul cu hormoni de fericire, și te vei simți mult mai bine.
4. Când au făcut ceva care să te satisfacă cu adevărat?
Fă ceva, orice, care să te satisfacă cu adevărat!
5. Când a fost ultima dată când te-ai autoapreciat?
De multe ori ne comportăm ca nişte copii care aşteaptă să fie apreciaţi de părinţi. Dar, când suntem adulți trebuie să fim proprii noștri părinți. Și, deși ne-am putea dori lauda celor din jurul nostru, asta nu însemnă că nu ne putem autoaprecia atunci când merităm. Pentru unii oameni acest lucru este un lucru greu de făcut, dar poate că ar trebui să fie făcut.
6. Cât de mult ai dormit noaptea trecută?
Chiar dacă ai dormit noaptea trecută, în cazul în care a fost pentru mai puţin de 6 ore, atunci toate lucrurile pe care trebuie să le rezolvaţi, nu vor fi rezolvate până în momentul în care nu dormiți 8 ore legate. Dacă evitarea luării unei decizii este imposibilă, atunci, cereţi ajutor de la cineva care a avut opt ore de somn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*